Hallgasd meg nálunk Mac DeMarco új albumáról a két debütszámot, amelyről mesél is

Hallgasd meg nálunk Mac DeMarco új albumáról a két debütszámot, amelyről mesél is

This Old Dog címmel fog megjelenni Mac DeMarco 2014-es, Salad Days című lemezének a folytatása valamikor a közeljövőben. A közép-lassú pszichedelikus rockban utazó zenész most rögtön megmutatta a kilövésre váró album első két számát, a My Old Mant és a címadó szerzeményt.

Meglepő módon két szellősen hangszerelt, akusztikus számról van szó.

“Az album nagy részén csak akusztikus gitár, szinti és dobgép lesz, és mindössze egyben szerepel elektromos gitár. Szóval ez egy új dolog nekem. Ez az én akusztikus albumom, noha nem teljesen akusztikus lemez. Inkább csak főleg olyannak érződik. Olasz vagyok, tehát alighanem ez egy olasz rocklemez” – mesélt Mac DeMarco az új albumáról.

“Nagyon sok dalt – még demóként – a This Old Dogról New Yorkban vettem fel. Később, nyáron Los Angelesbe költöztem. Egyébként az a szám, a This Old Dog, ami nemrég jött ki, azt New Yorkban, a hálószobám padlóján vettem fel”

– folytatta.

Íme, a két dal!

“Azt hiszem, a kedvenc dalom a lemezről a Dreams From Yesterday. Megpróbáltam egy kicsit bossa novás lemezt felvenni, amikor fiatal, körülbelül 20 voltam. De csak egy kicsit hasonlított a bossa novára, feltételezem” – mondta őszintén Mac DeMarco.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Van még két másik kedvencem a B oldalról. Az egyik a One More Love Song, amiben egy akusztikus, zongorás kíséretet lehet hallani – sosem vettem még fel így dalt. A másik az On the Level… Ez nagyon illik az album koncepciójába, de egy kicsit különbözik is – olyan, mintha a húga lenne a Chamber of Reflection című dalomnak[/perfectpullquote]

– folytatta.

Kezdőlap > Hallgasd meg nálunk Mac DeMarco új albumáról a két debütszámot, amelyről mesél is

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból