A Halloween rendezője, John Carpenter írja az új Joker-képregényt

A Halloween rendezője, John Carpenter írja az új Joker-képregényt

A Halloween rendezője, John Carpenter társíróként részt vesz az új Joker-képregény megalkotásában, írja a Joblo.

A Todd Phillips rendezte és Joaquin Phoenix főszereplésével készült Joker-film úgy tűnik, érdekes megközelítésből mutatja be a DC legendás gonosztevőjét. Egy újabb projekt viszont szintén esélyes az év legérdekesebb Joker sztorijának címére.

Joker-képregény rajzait Philip Tan és Marc Deering készítik / Kép: Philip Tan

A DC bejelentette, hogy a legendás filmkészítő John Carpenter és Anthony Burch közösen írnak egy 40 oldalas képregényt The Joker: Year of the Villain#1 címmel. A képregény megjelenését október 2-ra tervezik, ez egy tökéletes időpont egy olyan Joker-történet kiadására, aminek a társírója a Halloween című film rendezője. A képregény rajzait Philip Tan és Marc Deering készítik.

John Carpenter, a horrorguru visszatér a rendezéshez

John Carpenter azt ígérte a cannes-i filmfesztiválon, hogy visszatér a rendezői székbe, méghozzá televíziós vonalon, tudtuk meg a The Hollywood Reporter cikkéből. – nyilatkozta a rendező. A rendező legutóbbi filmje a 2010-es The Ward volt, amelyben az Aquaman sztárja Amber Heard és Mamie Gummer játszottak.

A Year of Villain története szerint Lex Luthor ember-idegen hibridként születik újjá és különböző DC gonosztevőket próbál rávenni arra, hogy csatlakozzanak a Legion of Doom-hoz felturbózott képességekért cserébe.

John Carpenter és Anthony Burch korábban is dolgoztak már együtt képregényen a Big Trouble in Little China: Old Man Jack címmel. John Carpenter büszke arra, hogy újra együtt dolgozhat Anthony Burch-csel a képregények történetének egyik legnagyobb gonosztevőjének, Jokernek a történetén.

JOKER – Magyar szinkronos előzetes #1 (16E)

JOKER – ŐSSZEL A MOZIKBAN! Nem volt még őrültebb, veszélyesebb és viccesebb antihős a képregényvilágban. De hogyan lett Jokerből Joker, a komor Batman örök e…

A képregény az új Joker-film előtt néhány nappal jelenik majd meg.

Kezdőlap > A Halloween rendezője, John Carpenter írja az új Joker-képregényt

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból