Hayden Christensen újra magára húzhatja a sötét maszkot egy Darth Vader-előzménysorozatban

Hayden Christensen újra magára húzhatja a sötét maszkot egy Darth Vader-előzménysorozatban

Hayden Christensen visszatérne Anakin Skywalkerként egy Darth Vader-sorozatban, írj a We Got This Covered.

Az új Skywalker-saga záró darabja a Star Wars: Skywalker kora mellett teljesen új Star Wars-alkotások érkeznek a Disney+ jóvoltából. A franchise első élőszereplős TV-sorozata a The Mandalorian novembertől érhető el a streaming-szolgáltatónál; számos hasonló sorozat van tervben, mint például a Cassian Andor és Obi-Wan Kenobi karaktereinek sorozata.

A Star Wars rettegett gonosza: Darth Vader / Fotó: Funpop

Mindkét széria az eredeti Csillagok háborúja és az előzményrészek közötti időszak eseményeit boncolgatja. A We Got This Covered forrásai szerint Obi-Wan Kenobi mellett egy még inkább ikonikus karakter, Darth Vader esetében is fontolgatják az előzménysorozat lehetőségét.

Ewan McGregor újra eljátszaná Obi-Wan Kenobi karakterét egy sorozatban

Ewan McGregor kész rá, hogy visszatérjen, mint Obi-Wan Kenobi a Disney+ sorozatában. McGregor tárgyalásokat folytat a stúdióval a Jedi mester szerepével kapcsolatban. Ez a harmadik élőszereplős Star Wars-sorozat lesz a Jon Favreau készítette The Mandalorian és a Diego Luna főszereplésével készülő Zsivány egyes-előzménysorozat mellett. McGregor alakította az 1999-es Star Wars I.

Ez már önmagában elég ahhoz, hogy a Star Wars-rajongók szíve hevesebben verjen, de a tervek szerint nem csak Hayden Christensent szeretnék visszahozni a szerepben, hanem a karakter legendás hangját, James Earl Jonest is. Jones természetesen ismét megszólalna Vader hangján, Christensen pedig a flashback jelenetekben játszaná, Anakint.

Hayden Christensen visszatér Anakin Skywalkerként? / Fotó: MassLive

A rajongók részéről már korábban felmerült az igény egy a Zsivány egyes: Egy Star Wars-történethez hasonló mozira, amely a legendás főgonoszt helyezi a középpontba, Vader: A Star Wars Story címmel.

Hogyan térhet vissza a halálból Luke Skywalker??

A Star Wars: Az utolsó Jedik legmegosztóbb eseménye Luke Skywalker halála volt. A legtöbb rajongó értetlenül kiáltott fel: „Miért kellett a karakternek meghalni?” vagy „Miért nem volt sokkal epikusabb halála?” De a legújabb Star Wars-film előzetes, azt sugallja, hogy Skywalker mégsem marad sokáig halott.

A sorozat végre mélyebben és összetettebb módon mutathatná be Vadert illetve Anakint, hiszen ezzel kapcsolatban sok kritika érte az előzménytrilógiát. A Vader-sorozat nagyon korai fejlesztési státuszban van, a ContextUs biztosan beszámol róla, amint további hivatalos információk látnak napvilágot a projektről.

Kezdőlap > Hayden Christensen újra magára húzhatja a sötét maszkot egy Darth Vader-előzménysorozatban

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból