Hivatalossá vált: érkezik a Bad Boys 3

Hivatalossá vált: érkezik a Bad Boys 3

Annak idején 1995-ben Will Smith még főleg csak rapper és tévés színész volt, de jött egy film, ami mindent megváltoztatott, és olyan pályára rakta őt, aminek a végén igazi világsztár lett. Érkezik a Bad Boys 3! – írja a Noizz.

Ez az alkotás a Bad Boys – Mire jók a rosszfiúk? volt, ami nem csak az ő karrierjét emelte fel, de az addig szintén csak komikus szerepekben ismert Martin Lawrence-ét is, akit a Gagyi Mami-filmekből ismerhetünk.

Elég furcsán nézett ki akkoriban, hogy ez a két vicces figura lesz egy akciófilmben, ráadásul egy olyan ember rendezi, aki eddig csak klipeket csinált, és nincs rendes tapasztalata.

Mint tudjátok, ez már történelem, ugyanis hatalmas siker lett, és a rendező, Michael Bay ma már meghatározó alakja a filmiparnak, köszönhető ez a Transformers-filmeknek. El is készült 2003-ban a folytatás, a Bad Boys 2. – Már megint a rosszfiúk, ami szintén elég sok pénzt hozott, aztán csak vártunk. Voltak hírek, hogy jön a harmadik rész, de azok mind elhaltak, Will Smith se volt túl nyitott a dologra, de most olyat jelentett be a Sony, hogy minden rajongó örülhet.

Ekkora ingyen hírverést még nem kapott a magyar street art Will Smith-től

1m Likes, 15.5k Comments – Will Smith (@willsmith) on Instagram: “#WorldCup Video Shoot. I drank WAAAYY too much Coffee!! ?: @jas” Az oroszországi foci vébé egyik himnuszának szánt dalhoz a klipet forgatták hazánkban. Szóval igen, az orosz videópromó az oroszosodott Magyarország otthonában készült. Smith nem csak énekel, de a brazil csillaggal, Ronaldinhoval is focizik.

Ugyanis 17 évnyi várakozás után, jön a Bad Boys 3, azaz jelenlegi címén Bad Boys for Life, ráadásul már a bemutatót is belőtték 2020-ra. Ez aztán az örömhír! Azt is elárulták, hogy Will Smith már aláírt, és Martin Lawrence is nagyon úgy tűnik, hogy visszatér, szóval minden adott, egyedül a rendező lesz más. Ez mondjuk nem is baj, mert, ha megnézzük, hogy Michael Bay milyen filmeket rendezett az utóbbi években, akkor jogosan érezhetjük azt, hogy ideje egy frissítésnek.

Már a Bad Boys 2-ért is oda-vissza voltunk / Forrás: Giphy

 

Jelen állás szerint Adil El Arbi és Bilall Fallah ül be a rendezői székbe, akik még nem túl ismert belga rendezők, de biztos, hogy értik a dolgukat, mert nem csak a Bad Boys folytatásán dolgoznak, de a Beverly Hills-i Zsaru negyedik részén is ügyködnek a háttérben, persze az utóbbi még csak pletyka. Szerencsére a színészek még nem öregedtek ki annyira, hogy hiteltelenek legyenek, de az biztos, hogy a humor egyik fő forrása a koruk lesz. Ti is várjátok már Will Smith és Martin Lawrence legújabb kalandját? Vagy már elkéstek a folytatással?

Kezdőlap > Hivatalossá vált: érkezik a Bad Boys 3

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból