Ebben a szexhotelben a legvadabb fétisekre is gondoltak

Ebben a szexhotelben a legvadabb fétisekre is gondoltak

180 szoba várja a vendégeket a kolumbiai szexhotelben, ahol Kurt Hollander fotós két hetet tölthetett el, hogy megörökítse a mindennapokat.

Egyiptomi díszletek, náci fétiskellékek – a kolumbiai Cali városában található szexhotel tulajdonosai minden perverzióra gondoltak.

Nudista szexszállóban szállt meg az újságíró: megosztotta tapasztalatait

Egy vállalkozó kedvű újságíró látogatott el a nudisták paradicsomába, egy mexikói luxushotelbe, ahol a legfontosabb szabály az, hogy mindenki annyira meztelen lehet, amennyire csak akar. Az üdülőben minden megtalálható ahhoz, hogy a pucérkodás szerelmesei jól érezzék magukat: saját komornyik, medencék és jakuzzik állnak a vendégek rendelkezésére.

A Hotel Kiss Me szexszállót 180 szobásra tervezték. A Hotel Kiss Me olyan, mintha rengeteg szexbirodalom egyesült volna, sok-sok úrnő egyesített uralma alatt.

A fotókból kiderül, hogy felkészültek minden eshetőségre a szálloda üzemeltetői.

Láthatunk itt olyan szobát, ahol Hitler-festmény díszeleg, így kiélhetik a vendégek a náci dolgokra reflektáló perveziókat. Megfigyelhetjük, hogy a brit királyi őrség is feltűnik. Jégbarlang és mesére emlékeztető szobát is bérelhetnek az arrajárók.

Kezdőlap > Ebben a szexhotelben a legvadabb fétisekre is gondoltak

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból