Így várjuk mi is az idei UbikEklektik fesztivált

Így várjuk mi is az idei UbikEklektik fesztivált

Az UbikEklektik idén harmadik alkalommal nyitja meg kapuit, az elmúlt két évtől eltérően 2017-ben nem Zebegényben, hanem a szintén Pest megyei Galgahévízen.

A fesztivál fő irányelvei ettől függetlenül nem változnak idén sem. A közösségi finanszírozású Ubieklektik csak limitált számban látogatható, hogy minden egyes résztvevő önálló egyénként vehessen részt és alakíthasson a fesztiválon.

Az esemény része a(z underdground) művészeti ágak közötti átjárás megteremtése, azáltal hogy platformot biztosítanak a művészek közötti párbeszédnek akár a színpadon, akár a tábortűz mellett.

Az UbikEklektik szerves eleme, hogy az eseményen belül önálló univerzumokat hozzanak létre, melyekben a résztvevők törzsi közösséget alkotva élhetik át ugyan azt az élményt.

Mint említettük, az UbikEklektik idei helyszíne a galgahévízi ökofalu, ami a fesztivál elképzeléseivel harmonizálva, a fogyasztói társadalommal szembehelyezkedő életmódot részesíti előnyben. Fontos szervező elv ugyanis az önellátás és a természettel való összhang fenntartása.

A közösségi finanszírozás lebonyolítása idén is az Indiegogo nevű fundraisingen keresztül történik. A szervezők által megadott összeget így online keresztül kell összedobnia a résztvevőknek, akik az általuk preferált összeggel támogathatják a fesztivál létrejöttét, ezzel egyúttal jegyet is váltanak maguknak.

Aki szeretné a saját maga által meghatározott összeggel támogatni a fesztivált, kattints IDE!

Facebook esemény: ITT

Időpont: 2017 augusztus 31. – szeptember 3.

Helyszín: Galgahévíz

Jegyár: becsületkassza

Kezdőlap > Uncategorized > Így várjuk mi is az idei UbikEklektik fesztivált

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból