Ilyen vicces ruhadarabokat még nem láttál, amelyeket divattervező készített

Ilyen vicces ruhadarabokat még nem láttál, amelyeket divattervező készített

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

A divat olykor elég vicces is tud lenni, ám ezen igazából nem is kellene meglepődnünk. Azonban az alábbi ruhadarabok elgondolkodtatott minket, és biztosan vannak olyan vásárlók, akik megveszik valamelyikőküket.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Összegyűjtöttünk egy olyan ruhadarabokat ábrázoló listát, amelyek a legviccesebbek a maguk műfajában a vásárlói piacon, mondhatnánk azt is, hogy full trash. Kezdve a szőrös mellkasi fürdőruhán át a papucsnak tűnő western csizmáig, vagy az egyik legvadabbat is említhetnénk: a viselhetetlen tűsarkú cipőt.

Azt már csak hallkan jegyezzük meg, hogy egyébként ezek a ruhadarabok baromi drágák. Van, ami több mint 400 forintba kerül.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][td_block_ad_box spot_id=”custom_ad_3″ spot_title=”Hirdetés” tdc_css=””][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]De görgess lentebb, hogy te is megtekintsd őket. Hagyd itt egy kommentben, hogy neked melyik a kedvenced!

Ugyan nem ruhadarab, de biztosan beférne a listába a japán cipőkészítő, akiről már korábban hírt adtunk nektek.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Kezdőlap > Uncategorized > Ilyen vicces ruhadarabokat még nem láttál, amelyeket divattervező készített

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból