Még nem is látható, máris díjazzák Joaquin Phoenix Jokerét

Még nem is látható, máris díjazzák Joaquin Phoenix Jokerét

Az új Joker főszerepét Joaquin Phoenix alakítja, akinek színészi munkáját elismerésben részesítik a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon, írja a Deadline.

A Joana Vicente és Cameron Bailey által vezetett Totontói Nemzetközi Filmfesztivál (TIFF) színészi díjára terjesztették fel Joaquin Phoenix-et. Korábban ezt a megtiszteltetést Meryl Streep számára ítélték oda.

Phoenix részt vesz a Todd Phillips rendezte Warner Bros.-féle Joker észak-amerikai premierjén. A történet az ikonikus gonosztevőről szól, akit a korábbi a Batman-filmekben olyan színészek alakítottak, mint Jack Nicholson, Heath Ledger vagy Jared Leto. Meryl Streep a Steven Soderbergh rendezte Netflix-film, a The Laundromat miatt érkezik Torontóban.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Joaquin Phoenix egyszerre ösztönös és kifinomult színészi eszköztárral rendelkező művész, a kortárs mozi kiemelkedő alakja. A három évtized alatt átütő erejű szerepekben bizonyított[/perfectpullquote]

– nyilatkozta a fesztivál vezetője Cameron Bailey. Phoenix közel 35 éves karrierje tele van emlékezetes és díjakkal elismert alakításokkal, mint például a The Master, a Beépített hiba, A nyughatatlan, a Gladiátor és a Majd’ megdöglik érte. Három alkalommal Oscar-díjra is jelölték.

Joker – magyar szinkronos előzetes #1 / Thriller

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

A Joker című filmet október 4-től vetítik Amerikában.

Kezdőlap > Még nem is látható, máris díjazzák Joaquin Phoenix Jokerét

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból