Jövőre is megkapjuk a Marvel-adagunkat

Jövőre is megkapjuk a Marvel-adagunkat

Az, hogy a Marvel szekere mennyire fut, már közismert tény. Évente több filmmel is meglepik egyre növekvő rajongótáborukat, miközben a marketingstratégiájuk is virágzik. A képregényhősök belegyűrűztek a mindennapjainkba, nem tudunk úgy végigmenni egy utcán, hogy legalább egy, Amerika kapitány pajzsát vagy Vasember maszkját a pólóján reprezentáló egyénnel ne fussunk össze. A képregények irodalma ennek megfelelően ugyanúgy virágzik, Stan Lee pedig korunk Midász királya: amihez hozzáér, épp nem arany, hanem világ- és kasszasiker lesz.

 

Október végén a Benedict Cumberbatch főszereplésével a mozikba kerülő Doctor Strange-t nézhettük meg, de a következő év is tartogat számunkra kellő mennyiségű Marvelt. Júliusban érkezik az Amerika Kapitány: Polgárháborúból már megismert önálló Pókember-film, amely a Hazatérés címet kapta. Aki látta a Polgárháborút, az tudja, hogy Tom Holland egy teljesen új Pókembert testesít meg.

Egy vicces, problémás tinédzsert, Tony Stark pártfogoltját, akinek hatalmas szövege garantáltan élvezhetővé teszi majd a mozit. A rengeteg Pókember-sztori közül persze, ez az egyik, Stan Lee többféle képregényt készített egyik legrégibb, és legismertebb szuperhősünkhöz.

Pókemberen kívül 2017-ben találkozhatunk Star Lorddal, Groottal és bandájával a Galaxis őrzői 2-ben, akárcsak Thorral és Lokival a Thor-sorozat következő részében, a Ragnarökben.

Kezdőlap > Jövőre is megkapjuk a Marvel-adagunkat

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból