Kaner Flex, egy autista srác mozgásművészetén keresztül kommunikál és épít szédítő karriert

Kaner Flex, egy autista srác mozgásművészetén keresztül kommunikál és épít szédítő karriert

Kaner Flex sokat küszködött korábban az önkifejezéssel autizmusa miatt. Most viszont csodálatosan kommunikál a mozgásművészetnek köszönhetően, és káprázatosan beindult a karrierje. 

Kaner Flex Dél-Londonban született és nőtt fel. Autodidakta módon tanult táncolni, és ma már igazi mozgásművész. FKA twigs, énekes, dalszerző, lemez producer és táncos fedezte fel London utcáin 2014-ben.  

A dél-londoni fiatalember autista. Korábban nehézséget okozott neki a környezetével való kommunikáció. Sokat zaklatták az iskolában autizmusa miatt. 

A táncot a YouTube-on fedezte fel magának, és annyira a megszállottjává vált, hogy az iskolát is ott hagyta, hogy a mozgásra koncentrálhasson.

Minden nap gyakorol. A tánc lett az élete. Ennek köszönheti karrierjét is: szerepelt Calvin Klein reklámkampányában, táncolt Quincy Jones-nak és zenei videókban tűnik fel.

FKA twigs és Kaner Flex / Fotó: Elle

Az alábbi, Jess Kohl által rendezett kisfilmben gyermekkori nehézségeiről, a tánccal való találkozásáról és arról beszél, a mozgásművészet hogyan változtatta meg az életét.

Kaner Flex #DriveYourStory

Dazed and Carrera spotlight mind (and body) bending dancer and movement artist Kaner Flex. Director – Jess Kohl Photography – Richard Dowker Styling – Ben Sc…

Ahogy megírtuk, a VOLT Fesztiválon a társadalmi szerepvállalás központjában idén az autizmus áll. A “Megérteni. Elfogadni. Segíteni.” kampánnyal szeretnék közelebb hozni a közönséghez ezt az állapotot. Terveik között szerepel egy krízis ház és oktatási központ létesítése, ahol szakszerű és hatékony segítséget nyújtanak a súlyos autizmussal élőknek.

Kezdőlap > Kaner Flex, egy autista srác mozgásművészetén keresztül kommunikál és épít szédítő karriert

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból