Ha azt hitted, nem lehet hülyébb Kanye West, tévedtél

Ha azt hitted, nem lehet hülyébb Kanye West, tévedtél

Kanye West nemrég Donald Trump elé járult audenciára, és sok konkrétum nem derült ki, a beszélgetésből. De legalább megtudtuk a telefonkódját.

Ismét bebizonyította Kanye West, hogy elég laza. Persze ha laza alatt azt értjük az esetében, hogy ritka egyszerű elme. Volt már itt olyan, amikor azt találta mondani, hogy a rabszolgaság választás döntése. Talán neki más sorsot szánt az élet, mint a sok száz évvel ezelőtt élt gyökereinek, de attól még nem gondoljuk, hogy választás kérdése lenne.

Kanye West és a rabszolgaság: Történelemből, ülj le fiam, egyes!

A TMZ -nél tett látogatása alkalmával azt találta mondani, hogy az afro-amerikaiak több száz éves rabszolgasága neki inkább egyfajta választásnak („choice”) tűnik. „Amikor meghallod, hogy 400 éven át rabszolgaság volt… 400 éven át? Az úgy hangzik, mint egyfajta választás” – nyilatkozta West. Kanye West had liposuction, started popping painkillers …

Most azonban megint rákontrázott az amerikai rapper, Kanye West. Nemrég Donald Trump amerikai elnök elé járult látogatás gyanánt, és felvették, miközben a telefonját oldja ki. Kanye telefonos jelkódja nem túl bonyolult: hat darab nulla egymás után.

No Title

lmao Kanye’s iPhone password is 000000 pic.twitter.com/mEM5Tjq0po

Kezdőlap > Ha azt hitted, nem lehet hülyébb Kanye West, tévedtél

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból