Ettél már kelbimbó ízű fagyit? Skóciában ez is lehetséges

Ettél már kelbimbó ízű fagyit? Skóciában ez is lehetséges

Furcsábbnál furcsább karácsonyi sztorikat rejt az internet. A legújabb gyöngyszem egy skóciai fagylaltozó, amely kelbimbó ízű fagylalttal kedveskedik vendégeinek karácsony alkalmából. Végül is miért ne?

Az Aberdeen városában található Mackie’s 19.2 nevű fagylaltozó valódi kelbimbót és borsmentaolajat elegyített, amelyből valamiért úgy gondolták, tökéletes fagylalt lenne. És az ötletet meg is valósították. Az alkotók úgy gondolják, a bátraké a szerencse, és az egyik vendég szájából az is elhangzott, nagyszerűen passzolna baconhöz. Tehát már volt, aki megkóstolta.

Azért nem győzött meg / Fotó: WiffleGif

Reklám vagy pornó? Durva képekkel reklámoznak egy jégkrémet

A képek elég forró hangulatot teremtenek, úgyhogy nem csoda, hogy némelyik fotón olvadásnak indultak a jégkrémek. Az első kép a „Felnőtt fagyi – felnőtt fotók” felirattal jelent meg, csak hogy teljesen egyértelmű legyen az utalás. 210 Likes, 54 Comments – Alcreme (@alcreme) on Instagram: “Вдох-Выдох. Подготовились? Ужасно, опять красивая девушка.

Yevette Harrison, a hely menedzsere megjegyezte, mindig is szerettek kísérletezni az ízekkel. Karácsony alkalmából pedig úgy gondolták, a kelbimbó fagylalt vicces lenne. Pauline MacLeod, aki az új termékek fejlesztéséért felel, elmondta, többféle módon kipróbálták a kelbimbót, mielőtt megszületett a végső verzió. Nyersen, főzve, csíráztatva.

 

Az íz, ahogy az alkotók jellemezték, elég kelbimbósra sikeredett, de egy kis borsmentával ízesítve. A végeredménnyel nagyon elégedettek, valódi ízeket használtak, természetes hozzávalókkal. Nos, aki Skóciában jár év végéig, mindenképpen kóstolja meg! És ossza meg velünk a tapasztalatait!

Íme, a kelbimbó ízű fagylalt:

Megkóstolnátok? / Fotó: The Scottish Sun
Kezdőlap > Ettél már kelbimbó ízű fagyit? Skóciában ez is lehetséges

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból