Khloé Kardashian azzal vádolja testvérét, Kourtney Kardashiant, hogy tönkretette az estéjét

Khloé Kardashian azzal vádolja testvérét, Kourtney Kardashiant, hogy tönkretette az estéjét

Khloé Kardashian nővérének, Kourtney Kardashiannak küldött elmarasztaló üzenetet Twitteren.

Nem tudni mivel tette tönkre Kourtney az estét!

A The Keeping Up with the Kardashians sztárja, Khloé azzal vádolja idősebb testvérét, hogy tönkretette az estjét, miután közösen voltak az Oscar-díj átadását követő ünnepségen, írja a People.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Oh, miért hagytam én, és Kylie Jenner, hogy Kourtney Kardashian tönkretegye a tegnapi esténket [/perfectpullquote]

– fakadt ki Khloé. A The Good Ameriacan dizájnere is megosztotta ezzel kapcsolatos gondolatait a Twitteren: „ Oh, @ kourtneykardash!!!!!!” – felkiáltással.

Kourtney Kardashian, az est tönkretevője / Fotó: Pinterest

Az nem teljesen világos, hogy Kourtney pontosan mivel is tette tönkre Khloé estéjét, hiszen a húg elég aktív volt aznap este a közösségi médiában, és még egy közös Instagram-szorit is létrehoztak.

Az Khloé által megosztott videóban egyikük anyja hallható, amint „gyönyörűséges lánykának” nevezi Kourtney-t, miközben közösen utaznak egy limuzinban.

Korábban is összevesztek már a testvérek!

A 22 esztendős, Kylie sem volt rest megosztani egy videót, amely azt tanúsítja, hogy Kourtney egy ülésen hawaii tekercs nevezetű nassolnivalót eszik, közben Travis Scott mellett ül.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Néha még a te saját családod is[/perfectpullquote]

– mondta a kozmetikai mogul, Kylie. Egy olyan videó is megosztásra került, amelyen Kourtney Khloé-hoz beszél, miközben egy fekete-fehér csoportképet tart a kezében, amelyen felfedezhető nővérük, Kim Kardashian West is. Amikor Kylie a kamerát Kholé felé fordítja, a Strong Looks Better Naked szerzője pofákat vág, mielőtt oldalra fordulna.

Kourtney Kardashian eszik a limuzinban/ Fotó: Pinterest

A Keeping Up with the Kardashian utolsó évadában is, Khloé és Kim konfliktusba keveredett Kourtney Kardashiannal, mert megtagadta, hogy életének bizonyos aspektusait, párkapcsolatait lefilmezzék.

Kim Kardashian a jobb börtönreformért harcol: újabb amerikait szabadított ki a rácsok mögül

Bármennyire hihetetlen, Kim Kardashian, aki egykor valóságshow-sztárként mutatta be mindennapi életét a nézőknek, komolyabb ügyekkel szeretne foglalkoznia jövőben. Egyik ilyen ügy az amerikai börtönreform, amelynek köszönhetően a napokban egy újabb rab láthatta viszont rég nem látott családját. kim kardashian börtön

Khloé arra hivatkozott, hogy az aláírt szerződésben foglalt kötelezettségeinek szükséges, hogy eleget tegyen.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Ez szopás! Nem szállhatsz ki valaminek a közepén, vagy ha ezt akarod tenni, akkor meg kell beszélni. Nem hagyhatsz minket cserben[/perfectpullquote]

– írta, abban az időben a sztár. „Ha mindannyian elrejtenénk életünk fontos területeit, akkor miről szólna a film? Teljesen OK ha az embereknek vannak bizonyos határaik, de jelen kell lenned azokon a területeken, amelyeket meg akarsz osztani” – tette hozzá.

Kourtney Kardashian megmutatja a családi fotót / Fotó: Pinterest

Kim egy rádióműsorban azzal viccelődött, hogy hamarosan ügyvédre lesz szüksége Kourtney-nak, a kialakult szituáció miatt. Mindenesetre hozzátette, hogy ők szoros családi kötelékben élnek, és minden működni fog.

Kezdőlap > Khloé Kardashian azzal vádolja testvérét, Kourtney Kardashiant, hogy tönkretette az estéjét

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból