A koronavírus miatt elmarad a Szöuli Divathét

A koronavírus miatt elmarad a Szöuli Divathét

Dél-Korea jelenleg a második legfertőzöttebb ország Kína után a koronavírus tekintetében, így meg kellett hozni ezt az intézkedést.

A járvány továbbra sem kíméli a divatipart

A Dazed cikke szerint a koronavírus-járvány továbbra is sújtja a divatvilágot. A koronavírus-fertőzés január eleji megjelenése pont egybeesett a nagy divathét-rendezvénysorozat londoni indulásával. Nem kevés tervező divatbemutatója elmaradt vagy zárt ajtók mögött, közönség nélkül voltak kénytelenek megtartani az eseményt.

/ Fotó: Drop Korea

Először a Vuhantól légvonalban nagyjából 6-700 km-re fekvő Sanghajban jelentették be, hogy elnapolják a divathetet a fertőzés miatt. Majd nemrég Szöul is arról tájékoztatott, hogy náluk is elmarad az 2020-as őszi-téli divathét, amely március 17-én kezdődött volna. Dél-Koreában regisztrálták Kína után a legtöbb fertőzöttet, jelenleg ezer fő körül jár a vírussal küzdők száma az ázsiai országban.

Betett a koronavírus a divatvilágnak is, sorra maradnak el események

Betett a koronavírus a divatvilágnak is, sorra maradnak el események Korábban írtunk arról, hogy a Csöcsiang Egyetem kutatói két olyan szert is előállítottak, ami hatékony a koronavírus ellen. A Sky News arról számolt be, hogy az Imperial College London kutatói szintén előrelépést értek el a koronavírus ellenszerének kidolgozásában.

Miután több divattervező is lemondta a részvételét, a szervezők tegnap tettek hivatalos bejelentést a városi tanácson keresztül arról, hogy az egész esemény elmarad.

Becoming a first-time grandma is a special milestone and the Beaumont, Trenton team didn’t let the COVID surge in June keep this grandma from seeing her grandchild, Jackson. Our security team pointed out which room he was in and his mom and Dr. Angelique Ellison helped grandma get her first glimpse of the new baby boy! #BeaumontHealth #newborn #grandma #firsttimegrandma #commitment #COVID19 #TrentonMI #obgyn

No Description

„Úgy határoztunk, hogy elmarad a 2020-as őszi-téli Szöuli Divathét, és néhány napon belül az érintett partnereinket is kiértesítjük” – áll a közleményben.

Megszakítják a Velencei Karnevált a koronavírus miatt

Mindezt vasárnap Luca Zaia, az északkelet-olaszországi Veneto tartomány kormányzója jelentette be, írja a The Independent . „Drasztikus eszközökhöz kell folyamodnunk” – mondta Zaia. Arra a kérdésre, hogy ez a Velencei Karnevál eseményeinek lemondását is jelenti-e, a kormányzó azt válaszolta, hogy a rendkívüli intézkedések ezt is tartalmazzák, és még mást is, amit készülnek bejelenteni.

A 36 divattervezőnek, akik a dél-koreai fővárosban mutatták volna be kollekciójukat és rengeteg nagykereskedő, szakújságíró számára, akik szintén elutaztak volna Szöulba, a szervezők azt ígérték, próbálnak támogatást nyújtani abban, hogy megjelenhessenek az országban egyéb nemzetközi divatvásárokon. A 2021-es tavaszi-nyári Szöuli Divathetet októberben megtartják.

Ha a szöuli eseményen szerettél volna képbe kerülni a 2020-as őszi-téli divattal, ajánljuk helyette korábbi cikkeinket az idei londoni és a New York-i divathétről.

Kezdőlap > A koronavírus miatt elmarad a Szöuli Divathét

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból