Meglepő e-mail fogadta a tolvajtól, miután ellopták a laptopját

Meglepő e-mail fogadta a tolvajtól, miután ellopták a laptopját

Mindenkivel megesett már, hogy valamit elloptak tőle. És bár természetesen mindig reméljük a csodát, hogy a tolvaj lelkiismerete közbeszól, és visszajuttatja a holminkat, de általában nem hallunk többet róluk. Nem ez történt Stevie Valentine lakótársával.

A birminghami férfi twitteren osztotta meg lakótársa ellopott laptopjának történetét. Nem sokkal a laptop eltűnése után egy e-mailt kapott „Bocsánat a laptop miatt” tárggyal. Az e-mailt nem más, mint a laptop-tolvaj küldte, egy bocsánatkéréssel és egy különleges ajánlattal.

A Jóbarátok sztárja trollkodott egy közértben / ContextUs

A blackpool-i rendőrség egy lopással gyanúsított férfiről készült biztonsági kamera felvételt osztott meg az interneten. Ennek oka, hogy a nyilvánosság segítségét kérjék a tolvaj kézrekerítésében. Önmagában ez nem okozott volna különösebb hírverést, de a lopással gyanúsított férfi hamar óriási hírnévre tett szert. A tolvaj különös hasonlóságot mutat a Jóbarátok ban Ross figuráját alakító David Schwmimmer színésszel.

A rabló tetteit azzal magyarázta, hogy nagyon szegény, és szüksége volt a pénzre. A magyarázó üzenetben kiemelte, a lakótárs telefonját és pénztárcáját szándékosan nem vitte el, és reméli, ez azért kiengeszteli valamelyest.

No Title

So my flat mates laptop got stolen today, please pree what the thief sent him 😂😂😂😂 pic.twitter.com/pDhhpmncPz

A tolvaj ezután megjegyezte, hogy látja, egy egyetemista laptopját vitte el, és lenne egy ajánlata számára. Ha van bármilyen fájl, amire szüksége van a gépről, csak szóljon e-mailben, és azokat visszaszolgáltatja.

100 millióra perlik dallopás vádjáért Ed Sheerant / ContextUs

Marvin Gaye örökösei legutóbb a Blurred Lines című Robin Thickle-Pharrel Williams-T.I.-dal miatt indíttattak eljárást. Nyertek is, 5,3 millió dollárt a Gaye-család számára, írja a Variety. De a Sheeran elleni pert ezúttal Gaye egy másik jogkezelője indította: az a David Pullman bankár, aki David Bowie szerzői jogait is kezeli, és amely Gaye jogait harmadrészben birtokolja.

A twitteren megosztott történet bejárta az internetet, a Mirror leírása alapján 28 ezer megosztást és 400 kommentet érdemelt. Egyesek kritikusan álltak az esethez, mások pedig nem tudták teljes szívvel gyűlölni a rablót.

Kezdőlap > Meglepő e-mail fogadta a tolvajtól, miután ellopták a laptopját

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból