Így ünnepelheted meg, hogy megújult a Lupa Öböl

Így ünnepelheted meg, hogy megújult a Lupa Öböl

Az idén küllemében és tartalmában is megújult Lupa Öböl. A helyszín augusztus 30-án a strandolás és az igényes bulizás kellemes egyvelegének ad teret az Öböl Éjszakáján.

A Lupa Öböl területére már este 18 órától ingyenesen lehet belépni és a holdfényes éjszakában fürdőzni. Ha ez nem lenne elég, szolíd zenei csemegék kíséretében ünnepelhetjük a megújult Lupa Öblöt.

Lupa Öböl / Fotó: A Lupa Beach hivatalos Facebook-oldala

Az est a MadCity, a goa.hu és a legendás Dürer Kert “strandtestvére”, a Dürer Part kollaborációjában jön létre. Egy hagyományteremtő strandolós bulira hívja látogatóit a Lupa Öböl, hogy “még igényesebb módon hozzuk el nektek ezt az új kikapcsolódási, szórakozási formát” – mesélik az Öböl Éjszakája szervezői.

A Lupán látták Elvis Presley-t, Freddie Mercury-t és Kurt Cobaint

Budapest Tengerpartja, a fehérhomokos, pálmafás Lupa Beach mellett korábban alig volt hír a tó déli csücskében meghúzódó, hangulatos Öböl Strandról. Ám most a Dürer Kert kitelepült és Kurt Cobain, Jimmy Hendrix és Elvis Presley mellett feltűnik Marilyn Monroe és Freddie Mercury is.

Augusztus 30-án tehát a sötétedésbe nyúlóan élvezhetjük a Lupa Öböl adta egyedi környezetet, a kristálytiszta vizet és az Öböl partján egy stílusokon átívelő, a délutáni akusztikus koncertélménytől, a világzenés naplementén át, egészen a lüktető ambientig nyúló programot is.

A Dürer Part közösségi élmény és strandhangulat kettősét ötvözi a Felelős Gasztrohősnek megfelelő strandételekkel: olyan hely, ami egy új színfoltja a Lupának az Öböl Strandon.

Az Öböl éjaszkáján vizuálról a HocusFocus csapata gondoskodik. A rendezvényre a Lupa Busz különjáratot indít, a menetrendet ezen a linken nézhetitek meg.

Kezdőlap > Uncategorized > Így ünnepelheted meg, hogy megújult a Lupa Öböl

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból