Új Sorbonne Sexual-EP, és itt a két záródal is

Új Sorbonne Sexual-EP, és itt a két záródal is

A nemrégiben közölt Sorbonne Seuxal-interjúnkban már hírt adtunk arról, hogy a négy éve működő banda a napokban jelenteti meg az új EP-jüket, a Karvit Dourgalt. Íme, megérkezett. Nem is kellett sokat várni rá, ugye?

A Sorbonne Sexual nagylemeze, a Fáma tavaly jelent meg. Ez beindította a fesztivál-koncertezéseket, hiszen megjárták a bátorkeszi Borfesztivált, a Fishing On Orfűt és az Ördögkatlant is. Tavaly ősszel pedig turnéztak a 30Y-nal is.

A korábbi években egy EP-t már kiadtak Évek vastüdőn címmel, amelyben nagy szerepet vállalt az Ivan and the Parazol billentyűse, producere, Beke István, hiszen a Sorbonne Sexual akkori EP-jének is ő volt a producere.

Érezhetően jól jön ki a zenekarral Beke, hiszen az új EP-n is ott az ő kézlenyomata. A felvételeket Makay András (Fehér Hang, Madárfogás) készítette, a keverés/mastering részért pedig Beke István (Ivan and the Parazol) felelt. 

Íme, a Van – olyan – ember:

És az Utazom beléd:

Sorbonne Sexual – Utazom beléd ( EP outro a Vekeri Tónál )

Sorbonne Sxl VIDEO EP – 2016 Zenekar : Vitányi Dávid – basszusgitár Galgóczi Olivér – gitár Dörögdi Dávid – dob Karádi Gergő – ének, gitár, szöveg keverés / …

A következő koncertjük a Waldorf Fesztivál lesz, június 4-én.

Kezdőlap > Új Sorbonne Sexual-EP, és itt a két záródal is

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból