Merülj le két levegővétellel a Tünet együttessel!

Merülj le két levegővétellel a Tünet együttessel!

A Tünet együttes Loop – Merülés két levegővel című produkciójában táncművészeti előadásokat láthatunk, amely az elme rejtett bugyraiba kalauzolja el a nézőket.

A Tünet együttes már 2002 óta van aktívan jelen a kortárs tánc- és színházi életben. Országszerte fellépnek előadásaikkal, olykor színházi esteken, fesztiválokon, különböző szemléken, de már számos európai és amerikai turnét is maguk mögött tudhatnak.

A társulat két tagja, Furulyás Dóra és Szász Dániel önálló estjükön önnön világunkba, ösztöneink dimenziójába repítenek minket. Táncelőadásaikban egy belső lélekbúvárkodásba is kezdhetünk, mely során jobban megismerhetjük magunkat – mindezt egy hosszabb szünettel elválasztva, hogy feljöhessünk a felszínre, és oxigénhez juthassunk. A sajátos önismeret során félelmeinkkel, elvárásainkkal, görcseinkkel, pozitív és negatív ösztöneinkkel kerülhetünk szembe. A művészek arra a kérdésre keresik a választ, hogy ezek között sikerül-e új emberként, győztesen kikerülniük, vagy minden kezdődik elölről?

A két felvonásra tagolt előadást márciusban három időpontban tekinthetjük meg: 3-án, 4-én és 23-án a MU Színház falain belül.

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 03. 03. – 20 óra / 03. 04. – 20 óra / 03. 23. – 20 óra

Helyszín: MU Színház, Budapest

Jegyár: 2. 000 HUF

Jegyelővétel: ITT

Címlapfotó: Az esemény hivatalos Facebook-oldala

Kezdőlap > Uncategorized > Merülj le két levegővétellel a Tünet együttessel!

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból