Börtönbe kerül Tarantino egyik világsztárja

Börtönbe kerül Tarantino egyik világsztárja

Michael Madsen (Kill Bill, Aljas nyolcas) pár napra rács mögé kerül ittas vezetés miatt. A 61 éves színész elismerte vétkességét a bíróság előtt, ezért úszta meg ilyen olcsón.

Michael Madsen márciusban a kaliforniai Malibuban ült ittasan Land Roverje volánja mögé, és hajtott neki egy oszlopnak. A balestben senki sem sérült meg, de a rendőrség rövid időre őrizetbe vette.

Michael Madsen, a Kill Bill és az Aljas nyolcas színésze / Fotó: Getty Images

Tárgyalását a héten tartották meg. Michael Madsen elismerte, hogy ittasan vezetett, így sikerült elkerülnie a komolyabb büntetést. A bíróság négy nap börtönben letöltendő büntetést szabott ki rá, és öt évre próbaidőre bocsátotta – közölte csütörtökön a Los Angeles-i ügyészség hivatala.

Quentin Tarantino és Uma Thurman a Kill Bill folytatását tervezik

Egyre nagyobb a várakozás Quentin Tarantino új filmje, a Volt egyszer egy Hollywood kapcsán, de a rendező most bejelentette, hogy az egyik ikonikus filmjének, a Kill Bill nek a folytatásáról is tárgyal. – nyilatkozta Tarantino a Kill Bill folytatása kapcsán. Hozzátette, “ha bármelyik filmem elindul tavasszal más filmjeim mellett, akkor az a harmadik Kill Bill lesz”.

Madsennek tíz év alatt ez volt a második ittas vezetési ügye. A bírósági dokumentumok szerint akár egy évi börtönbüntetést is kiszabhattak volna rá, írja a Fox News.

Kezdőlap > Börtönbe kerül Tarantino egyik világsztárja

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból