Kiderült, hogy szívbillentyűcsere miatt műtik meg a Rolling Stones énekesét, Mick Jaggert

Kiderült, hogy szívbillentyűcsere miatt műtik meg a Rolling Stones énekesét, Mick Jaggert

Mint kiderült, szívbillentyűcsere miatt halasztotta el észak-amerikai turnéját Mick Jagger és zenekara, a Rolling Stones.

Mint mi is megírtuk, a legendás frontember, Mick Jagger egészségügyi problémái miatt elhalasztotta két koncertjét is a Rolling Stones. A Drudge Report amerikai hírportál értesülése szerint a legendás együttes 75 éves frontemberén még ezen a héten New Yorkban végrehajtják a műtétet, és Jagger várhatóan teljesen felépül. A hírportál szerint nyárra várható visszatérése a koncertszínpadra.

Mick Jagger 2015-ben, Indianapolisban / Fotó: Michael Hickey / Getty Images

A Rolling Stones szombaton jelentette be honlapján a turné elhalasztását, és eddig nem lehetett tudni, mi baja van a zenésznek. Azt írták csupán, hogy Mick Jaggernek azt tanácsolták: most ne turnézzon, mert orvosi kezelésre van szüksége.

Dokufilm a legendás Studio 54-ről, ahol Andy Warhol, Mick Jagger és Elisabeth Taylor is partyzott

A hírhedt New York-i klub eredetileg operaháznak épült 1927-ben. Steve Rubell és Ian Schrager brooklyni vállalkozók vásárolták meg 400.000 dollárért, majd új rendeltetést adva neki renoválták, hogy aztán 1977-ben megnyithassák. A dokumentumfilmet Matt Tyrnauer rendezte és Schrageren kívül az alapító barátait, a klub rendszeres látogatóit és számtalan party-arcot szólaltat meg benne.

Az együttes áprilisban, májusban és júniusban lépett volna fel számos egyesült államokbeli és kanadai városban.

No Title

I’m so sorry to all our fans in America & Canada with tickets. I really hate letting you down like this.I’m devastated for having to postpone the tour but I will be working very hard to be back on stage as soon as I can. Once again, huge apologies to everyone.

„Sajnálom a történtek miatt az amerikai és kanadai rajongókat” – fogalmazott Mick Jagger a fenti tweetjében. Azt is írta, elkeseredett a turné elhalasztása miatt, de keményen dolgozik azért, hogy minél hamarabb visszatérhessen.

De azért lazított egy kicsit a bandával és a családjával.

Kezdőlap > Kiderült, hogy szívbillentyűcsere miatt műtik meg a Rolling Stones énekesét, Mick Jaggert

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból