A Disney a Mulan című animációs filmjét is újraforgatja

A Disney a Mulan című animációs filmjét is újraforgatja

Megérkezett a Mulan élőszereplős változatának első előzetese, amely a Disney legújabb remake-je lesz.

Az élőszereplős Disney-mese egy fiatal nőről szól, aki mindent kockára tesz a családja és a hazája iránti szeretetből, hogy Kína valaha ismert legnagyobb harcosává válhasson. A film premierjét 2020 márciusára tűzte ki a stúdió, írja a Deadline.

Mulan szerepét Yifei Liu színésznő játssza / Fotó: IMDb

A kínai császár úgy rendelkezik, hogy minden családnak egy férfival kell hozzájárulnia a birodalom hadseregéhez, hogy megvédjék az országot az északi támadók ellen. Hua Mulan, a megbecsült harcos legidősebb lánya a beteg apja helyére lép.

Mulan férfi ruhát öltve néz szembe a próbatételekkel és belső erejének köszönhetően felfedezi saját lehetőségeit. Az epikus utazása során pedig megbecsült harcossá lesz, aki méltóvá válik nemzete és a büszke apja tiszteletére is.

Pattanásos Hófehérke és túlsúlyos hableány, így néznének ki a valóságban a Disney-hercegnők

Azért, hogy ezt demonstrálja, Marcela Sabiá egy kis csavart vitt a Disney-hercegnők ábrázolásába, írja a Design Taxi . A tökéletes hercegnőket pattanásosan, sebhelyekkel és egyéb hibákkal képzelte el, ezáltal téve őket még karakteresebbé. Hamupipőke egy kerekesszékben látható, míg A kis hableányból ismert Ariel túlsúlyos lett.

Mulan szerepét Yifei Liu színésznő játssza, de helyet kap a filmben Donnie Yen (Tung parancsnok), Jason Scott Lee (Böri kán) és Jet Li is, aki a kínai a császárt alakítja.

Disney’s Mulan – Official Teaser

When the Emperor of China issues a decree that one man per family must serve in the Imperial Army to defend the country from Northern invaders, Hua Mulan, th…

A filmet Niki Caro rendezi. A forgatókönyvért pedig Rick Jaffa, Amanda Silver, Elizabeth Martin és Lauren Hynek írók felelősek, amelyet a Mulan balladája című elbeszélő költemény alapján írtak.

Kezdőlap > A Disney a Mulan című animációs filmjét is újraforgatja

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból