Nem tárgy a test, szívem – Horváth Benji-est @Rombusz

Nem tárgy a test, szívem – Horváth Benji-est @Rombusz

A Rombusz Műhely Így dicsérjük Erószt rendezvénysorozata elérkezett a második blokkjához, azon belül is a #2 irodalmi esthez. Illeszkedve a tematikához, ezúttal is a test, erotika, szerelem kérdéskörét járjuk körbe. Ezúttal Horváth Benji, a Beatcore című kötet szerzőjét látja vendégül a Műhely.

Az Így dicsérjük Erószt rendezvénysorozathoz illeszkedve, a test, szerelem, erotika és minden ezekhez kapcsolódó motívumokat járjuk körbe Horváth Benjivel, akinek tavaly jelent meg legutóbbi, Beatcore című kötete.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””] Már kevés volna a beat csodája, kevés a punk nemtörődöm pimaszsága. A karnevál erősíti ugyan a vallást, a tabukkal szembeni hanyagság pontosabb nyelvet kínál, de rég késő csak reagálni és csak ellenállni. Nagyon komoly a játék. Azért a válogatott függőségek, bűnök és félelmek közt egy fikarcnyi jó is akad: kávé, virágzás, barátok. És ezzel lesz még alattomosabb a közeg. Ebben van Horváth Benji második kötete, amit megélt, megírt, és néha kicsit belehalni sem átallt. Öntörvényű, és az egyik legbátrabb, amit ismerek: Akkor gyere, / hülye szeretet, majd megtanullak. / Rajta gecik, üssetek   [/perfectpullquote]

– írja Gondos Mária-Magdolna a kötet fülszövegében.7

Vendég: Benji Horvath

Moderál: Gondos Mária Magdolna

Azt estet megnyitja: B. Zetas Péter

Szervező partnerek: ContextUs.hu, Rombusz Műhely

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2016. március 31. – 19 óra

Helyszín: Rombusz Műhely (Bp., 1088, Rákóczi út 6. – 121-es kapucsengő, az Astorián)

Grafika: Solymosi Mór

Kezdőlap > Uncategorized > Nem tárgy a test, szívem – Horváth Benji-est @Rombusz

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból