Nézd meg az év legsötétebb hangulatú feldolgozását Mykki Blanco jóvoltából

Nézd meg az év legsötétebb hangulatú feldolgozását Mykki Blanco jóvoltából

Múlt hónapban, mikor Tegan & Sara megjelenttette a Con X: The Coverst, ami a 2007-es The Con albumuk tizedik évfordulós kiadása, néhány számukat olyan zenészekkel gondolták újra, mint Shura, Chvrches, a Paramore Hayley Williams-je és Trashique (Grimes és HANA új projektje). 

A női létszámfölény ellenére férfiaktól kapott feldolgozás is szerepel a kiadványon, méghozzá a Knife Going In Mykki Blanco tolmácsolásában.

Megijeszt, ha az emberek felkérnek énekelni, úgyhogy ezt a dalt végül egy kicsit Depeche Mode-osabb irányba vittem el. Tegan & Sara és az én hangom nem is lehetne különbözőbb, ami az elején picit zavart, de a végére egész jól szórakoztam rajta. 

Mykkit eddig rapperként ismerhettük meg, a tavalyi első albumán megvillantotta az énekhangját is. Valami abból a Mykkiből került a Knife Going In-be, egy lassú, néhol gótikus verziója az eredetinek. 

A Mykki Blanco féle Knife Going In sokkal jobban emlékeztet arra a rég elveszett álomra, ami anno az eredeti verziót inspirálta

– mondja Sara. “Ezt a dalt egyszerűen lehetetlen egy vidámabb módon előadni, úgyhogy meglepett, amikor Mykki egy még sötétebb koncepciót varázsolt köré.”

Tegan and Sara present The Con X: Covers – Knife Going In – Mykki Blanco [OFFICIAL VIDEO] HD

Directed & Animated by Kristine Thune Official Music Video for “Knife Going In” by Mykki Blanco from Tegan and Sara present The Con X : Covers. All proceeds …

A feldolgozáshoz készült videót Kristine Thune rendezte, aki ezt a lázálmos állapotot örökítette meg. A The Con X: Covers bevétele a Tegan & Sara Foundationt támogatja, ami az LGBTQ-lányoknak nyújt segítséget. 

Kezdőlap > Nézd meg az év legsötétebb hangulatú feldolgozását Mykki Blanco jóvoltából

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból