Óriási örömhírt jelentett be Kulka János!

Óriási örömhírt jelentett be Kulka János!

Kulka János több mint két éve sztrókot kapott. Noha azóta láthattuk egyszer szerepelni mozivásznon, de ezúttal újabb mérföldkőhöz érkezett: színpadi szerepet vállalt.

Több mint két év telt el azóta, hogy Kulka János sztrókot kapott. A színművészt 2016 tavaszán döntötte le a betegség, azóta pedig csak egyszer láthattuk szerepelni, Ujj Mészáros Károly X – A rendszerből törölve című filmjében játszott. Kulka számára nagy kihívás volt ez a produkció, karakterét ugyanis megnyomorították, megcsonkították, és nagyon elfáradt mindeközben, de elmondása szerint megérte.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Remek volt együtt dolgozni Károllyal és az egész stábbal, nagyon szerettem, igazi kihívást jelentett nekem. Boldog vagyok[/perfectpullquote]

– mesélte még korábban. Most a színészre újabb feladat vár, hatalmas örömhírt jelentett be.

Kulka János hamarosan nem csak a vásznon, de a színpadon is újra látható, hiszen szerepet kapott Móricz Zsigmond Árvácskájában – szúrta ki a HVG. Már meg is hirdettek két előadást a szervezők, az elsőre 2019. január 31-én, a másodikra pedig február 1-jén kerül sor.

Kezdőlap > Óriási örömhírt jelentett be Kulka János!

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból