Őrületes goabuli az A38 Hajó deszkáin, Ace Ventura újra hazánkban

Őrületes goabuli az A38 Hajó deszkáin, Ace Ventura újra hazánkban

Az Isratrance császára, a zseniális Yoni Oshrat alias Ace Ventura visszatér egy ultra maratoni 3+ órás szettel és ismét szédületes bulit csap a Hajón!

Ace Ventura fellépése mindig kiemelt esemény a közönség szemében, pedig nem is olyan ritka vendég nálunk. Az Iboga Records zászlóshajója 2015-ben épp Ozorán járt, tavalyelőtt pedig a Dürer Kert adott otthont koncertjének. A név mögött egyébként az izraeli Yoni Oshratot tisztelhetjük, aki még a legendás Psysexben kezdte, majd szólóprojektjében és a progpsy-ban kiteljesedve talán az egyik legnépszerűbb előadóvá vált az évek alatt.

Ace Ventura @ Ozora Festival 2016

Subscribe: http://bit.ly/SubscribeAceVentura Chosen moments from the Ace Ventura set @ Ozora Festival 2016. Every year we all say to each other that ‘This wa…

Yoni Oshrat, azaz Ace Ventura különösen kedveli Magyarországot, azon belül is az Ozorát. Egy tavalyi interjúban elmondta a legfrissebb albuma kapcsán, hogy:

Igen, az elmúlt fél évben az új lemezemmel utaztam. Eddig nagyon jó volt. Számos országban jártam, és nagyon élveztem a partikat. Nehéz megmondanom, melyik volt a legjobb, de ha muszáj választanom, Argentínát és Magyarországot (az Ozora Fesztivált) emelném ki.

Yoni Oshrat neve mindig telt házat jelent, így ne lepődj meg az A38 Hajó deszkáin! 

#facebook | #twitter | #soundcloud

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2017. december 2., 23 órától reggel 6-ig

Helyszín: A38 Hajó, Budapest

Jegyár: Elővételben 3. 000 HUF (Limitált), helyszínen: 4. 000 HUF

Jegyfoglalás: ITT

Kezdőlap > Uncategorized > Őrületes goabuli az A38 Hajó deszkáin, Ace Ventura újra hazánkban

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból