Nem érdekelte Párizst a meztelen kajálás? Az első nudista étterem bezárás sorsára jut

Nem érdekelte Párizst a meztelen kajálás? Az első nudista étterem bezárás sorsára jut

Érdeklődés hiányában bezár Párizs egyetlen nudista étterme, az O’Naturel. A vendéglő február 16-tól végleg beszünteti működését, mert nincs elég látogatottsága – közölték az üzemeltetők az étterem.

A nudista étkezés rajongóit 2017 novembere óta várta az étterem Párizs keleti részén. A vendégeknek le kellett vetkőzniük a ruhatárban, majd anyaszült meztelenül helyet foglalhattak a 20 asztal valamelyikénél, ahol 39-49 euróért fogyaszthattak el egy menüt.

Nudist restaurant opens in Paris – BBC News

O’Naturel is thought to be the first dining experience of its kind in the French capital. Customers have to leave their clothes – and their phones – at the d…

A párizsi naturisták egyesületének elnökhelyettesét, aki törzsvendég volt az O’Naturelben, nem lepte meg a bezárás híre. Cédric Amato szerint nem is volt reális elvárás, hogy egy ilyen étteremnek egész éven át legyen elegendő vendége.

A nudista étterem, az O’Naturel, amely bezárt Párizsban / Fotó: CNN

Nudista vacsorákat alkalmanként lenne érdemes rendezni, úgy, ahogy például a Palais de Tokyo múzeum tavaly májusban egy alkalomra megnyitotta kapuit a meztelenség kedvelőinek, vagy ahogy a Vincennes park egy részét nyitották meg a nudisták előtt 2017 nyarán a legmelegebb napokban.

Nudista szexszállóban szállt meg az újságíró: megosztotta tapasztalatait

Egy vállalkozó kedvű újságíró látogatott el a nudisták paradicsomába, egy mexikói luxushotelbe, ahol a legfontosabb szabály az, hogy mindenki annyira meztelen lehet, amennyire csak akar. Az üdülőben minden megtalálható ahhoz, hogy a pucérkodás szerelmesei jól érezzék magukat: saját komornyik, medencék és jakuzzik állnak a vendégek rendelkezésére.

Az aktivista szerint az sem volt túl szerencsés, hogy az éttermet egy lakónegyedben nyitották, és nem volt terasza sem, ahova szép időben ki lehetett volna ülni.

Kezdőlap > Nem érdekelte Párizst a meztelen kajálás? Az első nudista étterem bezárás sorsára jut

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból