Paul McCartney mágikus nagyapáról ír mesekönyvet, minden nagyszülőnek ajánlja

Paul McCartney mágikus nagyapáról ír mesekönyvet, minden nagyszülőnek ajánlja

gy mágikus nagypapa és unokái kalandjairól ír képeskönyvet Paul McCartney, Hey Grandude című mesekönyvét a 76 éves ex-Beatle minden nagyszülőnek ajánlja, bárhol is éljenek.

2019-ben megjelenő könyvéről McCartney elmondta, hogy a négy unoka imádja mágikus nagyapját, akivel kalandokra indulnak.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Minden nagyszülőnek akartam írni – és a persze a gyerekeknek -, hogy legyen valami, amit olvashatnak unokáiknak elalvás előtt. Nyolc unokám van, valamennyi gyönyörű, és az egyik egy nap azt mondta nekem, Hey Grandude, azóta így ismernek engem[/perfectpullquote]

– magyarázta a könyv címét.

A képeskönyvet Kathryn Durst fogja illusztrálni, aki csodálatos emlékeket őriz gyermekkorából édesapjáról, aki testéveivel együtt különböző izgalmas kalandokra vitte őt.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Nagyon izgatott vagyok, hogy együttdolgozhatok Paul McCartneyval. Mindketten egy izgalmas és szép könyvet akarunk készíteni, olyat, amilyet a gyerekek mindig újra akarnak olvasni[/perfectpullquote]

– idézte az illusztrátort a The Guardian című brit napilap.

Így lett négy londoni srácból az ISIS Beatles / ContextUs

Az arcukat eltakarva csak a nyugat iránti gyűlöletükről beszéltek, semmi másról. A Raqqa börtön foglyai így az összetéveszthetetlen akcentus miatt nevezték el Beatlesnek a fogvatartóikat. Ám akcentusuknál sokkal több köti össze a négy britet: mindössze pár kilométerre egymástól nőttek fel Nyugat-Londonban. Ugyanazokat az utcákat rótták, ugyanabba a mecsetbe jártak és fociztak együtt.

Nem Paul McCatney az első brit rockzenész, aki gyermekkönyv írására adja fejét. Az egykori Beatles együttes másik tagja, Ringo Starr és a Rolling Stone együttesből Keith Richard is adott már ki képeskönyvet.

Paul McCartney announces his picture book!

“I’ve written a new children’s picture book. It’s called Hey Grandude!… I wanted to write it for grandparents everywhere, so it gives them something to rea…

Paul McCartney korábban már nevét adta olyan gyermekkönyvekhez, amelyek a környezetvédelmére hívták fel a kicsinyek figyelmét.

Kezdőlap > Paul McCartney mágikus nagyapáról ír mesekönyvet, minden nagyszülőnek ajánlja

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból