Máris Oscar-díjra esélyes filmként emlegetik Quentin Tarantino új filmjét, a Volt egyszer egy Hollywoodot

Máris Oscar-díjra esélyes filmként emlegetik Quentin Tarantino új filmjét, a Volt egyszer egy Hollywoodot

Alig mutatták be néhány napja Quentin Tarantino új, Volt egyszer egy Hollywood filmjét, máris esélyesként emlegetik az Oscar-díjra a filmes orgánumok.

A Cannes Filmfesztivál 2019-es kiírásában is látható volt Quentin Tarantino új filmje, a Volt egyszer egy Hollywood.

Leonardo DiCaprio Cannes Filmfesztiválon: “Quentin Tarantino az egyik utolsó, aki a mozi nagy hagyományát képviseli”

Az idei válogatás leginkább várt alkotásának főszerepeit alakító világsztárok, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio és Margot Robbie Quentin Tarantino rendezővel együtt érkeztek meg. A Cannes Filmfesztivál 2019-es eseményén eddig nem látott tömeg érkezett Tarantino legújabb filmje bemutatójának napjára a cannes-i Croisette-re. A hollywoodi világsztárokat reggel óta várták a rajongók a fesztiválpalotába vezető 24 fokú lépcső alján.

Olyan világsztárokat vonultat fel a film, mint Leonardo DiCaprio, Brad Pitt vagy épp Maggot Robbie. A film fogadtatása nagyszerű volt: hétperces vastaps fogadta.

Valóban nem stimmel valami / Fotó: Insider

A Variety szerint nem csak Quentin Tarantino rendezőt várják a jelöltek közé, hanem a két férfi főszereplőt is. Ám megjegyzi a lap, hogy még számos film jelenik meg idén. Ilyenek például a The Irishman, Martin Scorsese új gengszterfilmje.

Ő Martin Scorsese jobb keze, Emma Tillnger Koskoff

Viccesen azt szokták mondani, minden sikeres férfi mögött áll egy sikeres nő. Ezt általában a feleség-férj kapcsolatokra értendő, de jelen esetben tökéletesen illik Martin Scorsese és Emma Tillinger Koskoff kapcsolatára. A híres rendező szerint a kulcs a bizalom. Ettől lesz sikeres a közös munka.

Ráadásul az említett filmben szintén legalább annyi sztár látható, mint a Volt egyszer egy Hollywoodban: Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, Harvey Keitel.

A Volt egyszer egy Hollywood filmet július 26-án kezdik el vetíteni a mozik több országban is. A magyarországi bemutató csak augusztus 8-án lesz.

Kezdőlap > Máris Oscar-díjra esélyes filmként emlegetik Quentin Tarantino új filmjét, a Volt egyszer egy Hollywoodot

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból