Robert De Niro: Alig várom, hogy börtönben lássam Donald Trumpot

Robert De Niro: Alig várom, hogy börtönben lássam Donald Trumpot

Robert De Niro ismét nekiment Donald Trump amerikai elnöknek verbálisan. Mint mondta, alig várja, hogy börtönben lássa.

De Niro szinte minden alkalmat megragad, hogy kritizálja Donald Trump amerikai elnököt. Nemrég a The Irishman című, Netflixre készülő filmje kapcsán adott interjút a The Guardian brit hírportálnak. A beszélgetés során nemes egyszerűséggel gengszternek nevezte az amerikai elnököt.

Robert De Niro amerikai színész / Fotó: John Lamparsk / Getty Images

Érdekesség, hogy Martin Scorsese szóban forgó Netflix-filmjében Frank Sheeran gengsztert alakítja De Niro.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Van egy valós és égető problémánk a gengszter elnökünkkel, aki azt gondolja, bármit megtehet, amit csak szeretne. A baj az, hogy ő ezeket mind megússza, de nekünk itt marad az összes probléma. A körülötte lévő emberek, akik megvédik, mind republikánusok, ezért nekünk kell tennünk valamit és felelősségre vonni. Szégyen, hogy [a republikánusok] így viselkednek[/perfectpullquote]

– mondta a színész.

Robert De Nirót és Al Pacinót megfiatalították a felújított The Irishmanben

A Netflix gyártásában 125 millió dolláros költségvetéssel készült, eredeti történeten alapuló filmet Frank Sheeran ( Robert de Niro) szakszervezeti tisztviselő és állítólagos bérgyilkos valamint Jimmy Hoffa, a fuvarosok szakszervezetének rejtélyesen eltűnt vezetője ( Al Pacino) kapcsolatáról nagy várakozás övezi.

De Niro egyébként Trumppal szemben nemrég indított impeachment kapcsán csak annyit mondott:

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Alig várom, hogy börtönben lássam. Nem akarom, hogy meghaljon, azt szeretném, ha börtönbe vonulna.[/perfectpullquote]

A demokraták szeptember végén jelentették be, hogy impeachment eljárást indítanak Trump ellen, melynek első lépése, hogy vizsgálatokat kezdenek az elnök ellen, akit akár el is távolíthatnak így az elnöki székből.

“Bassza meg Trump” – mondta Robert De Niro, majd állva tapsolták

Vasárnap éjszaka osztották ki az amerikai színházi szakma legnagyobb elismerésének számító Tony-díjakat. Ám az esemény nem a The Band’s Visit 10 kategóriában aratott győzelme miatt lesz emlékezetes, hanem Robert De Niro miatt. A színész azért lépett a Radio City Music Hall színpadára, hogy felkonferálja Bruce Springsteent, azonban egy ponton eltért az előre megírt szövegétől és azt kiáltotta a mikrofonba: Ezt nem sokkal később újra megismételte.

Tavaly, a Tony-díj átadóján szintén nem rejtette véka alá kritikáját – vagy beszólását? – az amerikai elnökkel szemben. Mint mondta, “b_ssza meg Trump”. A díjátadót az Egyesült Államokban a CBS közvetítette, ám a 10 másodperces késleltetésnek köszönhetően a tévénézők egyszer sem hallották a csúnya szavakat, mert a CBS szakemberei még időben lekapcsolták a hangot a közvetítésen. A teremben álló tapssal fogadták De Niro váratlan beszólásait.

Kezdőlap > Robert De Niro: Alig várom, hogy börtönben lássam Donald Trumpot

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból