Rogán Antal kiheverte a válást, új barátnőjével mutatkozott

Rogán Antal kiheverte a válást, új barátnőjével mutatkozott

Rogán Antal tavaly novemberében vált el Gaál Cecíliától, ám úgy tűnik, új barátnője oldalán ismét megtalálta a szerelmet.

Második feleségétől vált el Rogán

Rogán Antal és Cecília csókja a 2016-os Story-gálán / Fotó: Marton Szilvia / Origo

A Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetőjének, Rogán Antalnak a válását egyenesen a kormány oldalán jelentették be.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Tájékoztatjuk a közvéleményt, hogy meghoztuk közös életünk legnehezebb döntését, a jövőben külön utakon folytatjuk. A mai napon hivatalosan is benyújtottuk válási szándékunkat. A közösen eltöltött tizennégy évünket egymás iránti tisztelettel zárjuk le. Most az elsődleges feladatunk az, hogy a számunkra két legfontosabb személyt, közös gyermekeinket a körülményekhez képest megóvjuk. Ezért arra kérjük a sajtó képviselőit, hogy döntésünket tartsák tiszteletben és legyenek tekintettel kiskamasz fiainkra. Továbbá tisztelettel kérjük a média munkatársait, hogy gyermekeink képmását ne hozzák nyilvánosságra, és tartózkodjanak találgatások, valótlan állítások közlésétől. Válásunkkal kapcsolatban egyebet nem kívánunk megosztani a nyilvánossággal. Megértésüket köszönjük[/perfectpullquote]

– írta a kormány sajtóosztályának közleményében Rogán és Gaál Cecília.

Rogán Antal csattanó lett Peer Krisztián Füst Milán-díjas költő versében

Miből lesz a cserebogár? Lepkegyújtó jó útra tért? Senkinek sem volt veszélyérzete a honvédüdülőben, pedig mindenki tudta, hogy az úttörővezető pap volt csak rokon. Hogy lehet bírni, hogy nem lehet lebírni? Meghatároz egy vállsérülés. Nyolc godzilla tartja a világot, csalk nehogy rájöjjenek. Tízórai-háború, köpőcsőcsata, földrajzi atlasz a történelmi atlasz ellen.

Gaál a második felesége volt Rogánnak, akitől két gyermeke is született. A tavaly november 15-én bejelentett válás lassan a gyászidőszak végéhez közeledhet, ugyanis új barátnője van a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetőjének. A 20 évvel fiatalabb párjával egy wellnesshotelben kapták lencsevégre a párt csók közben.

Szépségversenyekre járt a hölgy

Az Alfahír, aki először szúrta ki a fotókat a hölgy Instagram-oldalán, azt írta, hogy sárvári kirándulásra indult a pár. Vélhetően fel is vállalják kapcsolatukat, hiszen közös képet is feltöltöttek.

A Magyar Hang további információkat tudott meg Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter és új kedvese románcáról. A hölgy húsz évvel fiatalabb a nem egészen két év múlva 50. születésnapját ünneplő Rogánnál. 2010-ben érettségizett a kazincbarcikai Szalézi Szent Ferenc Gimnáziumban (az iskolát éppen a hölgy érettségijének évében nevezték át Ságvári Endre Gimnáziumról).

drMáriás megint odaszúrt a hatalomnak, ezúttal Rogán Cecília az áldozat

drMáriás festőművész leginkább a magyar politikai szereplők abszurd ábrázolása által ismert. Legutóbb Nógrádi György biztonságpolitikai szakértőt festette meg migránsok társaságában. drMáriástól már megszokhattuk, hogy a magyar politikai elit, főleg a NER-hez közeliek, hamar a vászonra kerülnek az abszurd világába. DrMáriás sokszor volt Fábry Sándor vendége.

A fiatal nő korábban több szépségversenyen is indult, először egy megyei megmérettetésen, a Pearl of Borsod szépségversenyen próbálgatta a szárnyait, ám a kazincbarcikai előválogatóról nem jutott tovább. Miss Aquaworld-erőpróbán azonban a legjobb tíz közé került. Majd manökenként is kipróbálta magát, például az Agnes Szepligeti Couture kifutóján láthatta az értő közönség.

Közben a 444 írta meg szombaton, hogy Gaál Cecília tenisszel vigasztalódik a debreceni Davis-kupán, ahol összértékben 21 millió forintos Cartier karpereceket viselt. Rogán miniszter előző feleségének cége által szervezett sporteseményeket eddig 273 millió forinttal támogatták állami cégek.

Kezdőlap > Rogán Antal kiheverte a válást, új barátnőjével mutatkozott

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból