Schobert Norbi elnézést kért: “Nehéz együtt élni a sztársággal”

Schobert Norbi elnézést kért: “Nehéz együtt élni a sztársággal”

Az elmúlt hat napban egész Magyarország közbeszéde Schobert Norbi és a videóban mondott szavai körül forogtak. A 2. videójában kifejtette, miért nem kér bocsánatot. Egy friss videóban bocsánatot kér ugyan, de csak a stílusa miatt.

A síelés elgondolkodtatta Schobertéket?

Schobert Norbi / Fotó: MTI / Kovács Attila

Ahogy megírtuk, Schobert Norbi és Rubint Réka a botrány kirobbanása után elutaztak, síelni mentek. Az ügy kirobbantója az üzleti oldalán többször is beharangozta, hogy pénteken este ismét élő videóval jelentkezik, amelyben elmondja, milyen következtetéseket vont le a rá és a családjára zúduló össztűzből. A videót több mint 20 ezren nézték egyidőben, jelenleg több mint 420 ezer megtekintésnél jár.

A felvételt Ausztriában rögzítette, és felidézte, mely szavai, mondatai miatt tört ki a botrány lassan egy héttel ezelőtt. Elmondta, a stílusa miatt szeretne bocsánatot kérni, de a mondandója tartalma miatt nem kér elnézést, és fenntartja, hogy nem szabad a nőknek 20-30-40 kiló túlsúllyal élniük a házaságukban, és újra hozzátette, ha nem is minden, de sok kapcsolatnak ez okozza a végét, és nem mellesleg egészségtelen is.

A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz!

“Nehéz együtt élni a sztársággal”

Schobert Norbi

“Sok álszent dumát is kaptam (…), hogy én így is szeretem” – idézte követőit Norbi, és újra hangsúlyozta, hogy ha a szeretet megmarad, a vágy még elmúlhat. “Belekeveredtem egy tornádóba” – mondta az előző napokról a fitneszguru, és hangsúlyozta, hogy nehéz együtt élni a sztársággal és azzal is, ha közellenség lesz.

Schobert az elmúlt időszak kommentjeit is idézte, és elmondta, úgy érzi, egy gyerekgyilkos nem kap ennyi ocsmányságot, mint amit ő kapott ez elmúlt napokban. “Én nem egy populista vagyok, aki azt mondja, amit hallani akartok, az én célom az, hogy segítsek” – mondta. “Ha nem vagy annyira vonzó, be vagy szarva, hogy el fognak hagyni” – mondta.

Puzsér Róbert: “Schobert mindig is ugyanez a kártékony sarlatán volt”

Puzsér Róbert: “Schobert mindig is ugyanez a kártékony sarlatán volt” Puzsér az egész celeb világot kritizálta Schobert mellett Schobert Norbi által kirobbantott botrány hatására Puzsér is tollat ragadott. Mint ismer, Schobert azt állította múlt vasárnap, hogy a nők tehetnek azért, hogy a házasságok tönkremennek, mert nem fogynak le szülés után.

Norbi arról beszélt, hogy a boltjai forgalma növekedett, de nem ez volt a célja. “Ez a tornádó megszűrte ki van mellettem” – jelentette ki.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Az 50 éves férfiak között benne vagyok fittséggel a top 50 kategóriában Magyarországon szerintem[/perfectpullquote]

– vélekedik.

A videóban felesége, Rubint Réka is megszólalt, aki cáfolta, hogy a férje sanyargatná, hogy vékony legyen. Hozzátette, 55 kiló, és nem is tud hízni. A fitneszguru erről azt mondta, hogy 70 kilósan még nem lenne gondja Rékával, de ha a felesége 90 kilós lenne, akkor azért szólna neki, hogy tegye le a nasit, és motiválná a mozgásra. Mondandóját úgy folytatta, hogy 120 kilósan sem hagyná el Rékát, de biztos nem kívánná, pláne úgy, mint most.

Log In or Sign Up to View

See posts, photos and more on Facebook.

 

Kezdőlap > Schobert Norbi elnézést kért: “Nehéz együtt élni a sztársággal”

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból