Schobert Norbi befejezte, elege van a botrányokból

Schobert Norbi befejezte, elege van a botrányokból

Schobert Norbi kijelentései mindig is hatalmas vihart kavartak, emiatt viszont a fitneszguru úgy döntött, befejezte.

Elmúlt a lelkesedése Schobertnek

Schobert Norbi nyers szavai mindig is hatalmas botrányt kavartak. Hogy felidézzük a legutóbbi két esetet: szülés után a nők cseszik el a házasságot, és lopott képpel próbálta promotálni a keto diétát. Főleg az előbbi miatt tört rá az ország haragja, ami nyilvánvalóan megviselte. Azonban nem csak őt támadták, hanem a családját is (a legidősebb lánya, Lara is kapott kéretlen kérdéseket a követőitől).

Schobert Norbi és Rubint Réka / Fotó: Rubint Réka hivatalos Instagram-oldala

Mint többször említette, barátságok mentek tönkre, és álmatlan éjszakák gyötörték Schobertet, sok emberben kellett csalódnia, többen közülük ismertek. A támadások és fenyegetések miatt a fitneszguruban évek óta töretlenül izzó lelkesedés kihunyt.

Úgy érzi, akármit csinál, azt gondolják, rossz

A Story Magazinnak beszélt Schobert, aki többek között elmondta, 30 éve hajtja az, hogy lefogyassza a magyarokat, de elment a kedve az egésztől. Úgy érzi, akármit is csinál, csak a rosszat látják benne.

Puzsér Róbert: “Schobert mindig is ugyanez a kártékony sarlatán volt”

Puzsér Róbert: “Schobert mindig is ugyanez a kártékony sarlatán volt” Puzsér az egész celeb világot kritizálta Schobert mellett Schobert Norbi által kirobbantott botrány hatására Puzsér is tollat ragadott. Mint ismer, Schobert azt állította múlt vasárnap, hogy a nők tehetnek azért, hogy a házasságok tönkremennek, mert nem fogynak le szülés után.

Bár megjegyzi, egyes felmérések szerint ő segített a legtöbb embernek lefogyni Magyarországon.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Én nem akarok többé abban a világban celeb lenni, ahol teljesítménynélküli sztárocskák megmondóembereknek hiszik magukat. Nem akarok közéjük tartozni. Emberek, partnereim, akik a tányéromból ettek, akik a pénzemből adtak enni a gyereküknek, most belém rúgnak. Olyanok is megforgatták bennem a kést, akik belőlem éltek. (…) Az biztos, hogy celebműsorokban többé nem fogok bohóckodni. Elképzelhetetlen, mennyire megsebeztek, éjszakákon át nem aludtam[/perfectpullquote]

– mondta Schobert a Story Magazinnak.

Kezdőlap > Schobert Norbi befejezte, elege van a botrányokból

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból