Szar ügy, sok barnásfekete humorral tálalva

Szar ügy, sok barnásfekete humorral tálalva

Na, azért nem annyira szar! A Káva Kulturális Műhely előadásában október 31-én bemutatják a Lady Lear című színházi darabot.

Az esemény felhívása alapján azt mondhatjuk, hogy felnőtteknek szóló interaktív előadás. Olyan téma közelébe merészkedik a Társulat, amit legtöbben próbálnak elkerülni, mégis utolér mindenkit. Mi lesz az Anyával, ha Fiai segítségére szorul?  Mi lesz a három Gyerekkel, ha az Anyára kell gondot viselniük? Meddig tart a felelősségük? Mennyit áldozzanak saját életükből, hogy szinte gyermekükként gyámolítsák azt az embert, aki felnevelte őket? Szar ügy, sok barnásfekete humorral tálalva.

Az idén 20 éves Káva fő tevékenysége a színházi nevelési előadások készítése és rendszeres megvalósítása általános- és középiskolai csoportoknak. Emellett elkötelezettek drámaprogramok és hosszabb távú drámaprojektek megvalósításában is. Kísérleti előadásokat felnőttek részére is létrehoznak. Problémafelvető előadásaik a párbeszéd, a közös cselekvésen alapuló közös gondolkodás – mint eszközök – segítségével lehetővé teszik a résztvevőknek, hogy jobban megismerjék önmagukat és környezetüket, ne statikus mozdulatlanságban lássák a világot, hanem folyamatként.

Író:
Rendező:
 
Színész:
 
Produkciós vezető:
Dramaturg:
Látványtervező:
Rendezőasszisztens:

Szervezők: Káva Kulturális Műhely

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2016. – október – 31. – 19:30

Helyszín: MU Színház

Jegyár: 2. 500 HUF

Jegyfoglalás: Telefonon: hétköznap 10.00 – 18.00h között: (06-1) 209-4014;  e-mail: [email protected] A színház pénztára az előadások napján, az előadásokat megelőző egy órában tart nyitva. On-line jegyvásárlás: ITT

Kiemelt fotó: jegy.hu

Kezdőlap > Uncategorized > Szar ügy, sok barnásfekete humorral tálalva

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból