Ők a 2019-es Sziget Fesztivál legmenőbb arcai – Fotók

Ők a 2019-es Sziget Fesztivál legmenőbb arcai – Fotók

A fesztiváltrend megköveteli a legcsinosabb öltözékeket, rengeteg csillámport és a menő márkajelzésű cuccokat. Az idei Sziget Fesztiválon a csinos bulizók helyett inkább azokat kerestük, akik abszolút kitűntek a tömegből. A legnagyobb természetességgel hordták a humoros és egyben megdöbbentő szereléseket.

Menő partyszett és pizsama

/ Fotó: Haraszti Mihály

Nincs Sziget Fesztivál plüss overál nélkül! Ez az általában mesefigurákat vagy nem létező lényeket megelevenítő jelmez nem igazán akar kimenni a divatból. Valahol érthető, hiszen a mókás, kreatív öltözék egyszerre funkcionál menő partyszettként és pizsamaként.

A képen látható baloldali fiatalember mindezt még egy rózsaszín tütüvel is megspékelte, ami szintén praktikus koncertek alatt: megnöveli az egy személyre jutó minimális teret.

A jobboldali fiatalember ennyire nem volt merész. Egy hosszú fakó sárga köntössel és hozzá egyáltalán nem illő khaki nadrággal próbálta imitálni általános iskolabeli rajztanárját.

Pikachu, aki felsőtesten feszül

/ Fotó: Haraszti Mihály

A plüssjelmezek közül a számunkra abszolút befutó a képen látható fiatalember volt. A pikachu-öltözék nem csak multifunkcionális, de meglehetősen érdekes szabással rendelkezik.

Míg a felsőtesten feszül, addig lejjebb érthetetlen módon teljesen eláll viselője testétől. A lelkes fesztiválozó egy mellkasán átdobott övtáskával próbálta meg a mai divathoz igazítani a partyszettet.

Pikachu, mi téged választunk!

Tökéletes környezetben a vadállat

/ Fotó: Haraszti Mihály

A harmadik plüssöltözék még előkelőbb helyre került, mint előző társai – nem véletlenül. A képen látható lelkes fesztiválozó különös hangsúlyt fektetett arra, hogy párducmintás kezeslábasának színvilága kiválóan illjen festett hajához.

Az őszre vonatkozó trendelőrejelzések szerint pontosan ilyen minta fogja ellepni szeptembertől a piacot. Mi pedig voltunk olyan szerencsések, hogy tökéletes környezetben kaptuk el őt.

A szavannás háttér és az öltözék az egyik legvadabb összeállítás volt a Sziget Fesztiválon.

Pontosan annyira szellős, mint amennyire kell

/ Fotó: Haraszti Mihály

Ugyan nem tudjuk, hogy ezek az összeállítások jelmezként vagy hétköznapi viseletként funkcionálnak, egészen biztosan érdemes vetni rá pár pillantást.

A flamingós zakó és ananászos ing egyszerre idézi a munka világát, Hawaiit és a Sziget Fesztivál 2019 őrült összeállításait. Tökéletes elképzelt és megkomponált darabok.

Pontosan annyira szellős, mint amennyire kell, és pontosan annyira hivatalos, mint azt egy magyar fesztivál megköveteli. Tehát semennyire. A két fiatalemberrel azonnal összebarátkoztunk miután találtak rajtunk is pár ananászos kiegészítőt.

Akik eltévesztették az évszakokat

/ Fotó: Haraszti Mihály

A két illető nem a koordinátákat, hanem az évszakokat tévesztette el. A mi segítségünkkel szerkesztették fel a fejükre a piros Mikulás sapkákat.

“Szerkesztették”, mivel sajnos nem a megfelelő méretet sikerült beszerezni ezekből a remek fejfedőkből, így közös erőbedobással tudtuk csak leküzdeni a méretbeli problémákat.

A levél- és táncoló elefántmintás ingekhez, napszemüveghez és fejkendőhöz viszont jól illik. Reméljük, a 34 fokban a sapka nem okozott hőgutát ennek a két fiatalembernek, akikkel amúgy nagyon kellemesen elbeszélgettünk.

Aviciit idézték meg a Sziget Fesztiválon

/ Fotó: Haraszti Mihály

Minden tisztelet kijár annak a figyelmes fesztiválozónak, aki egy olyan alkotó előtt tiszteleg még a legnagyobb buliban is, aki sajnos már nem lehet közöttünk. A Svédországból érkező fiatalember egy színes maszkkal emlékezik Aviciire. A mögötte látható hatalmas zászló nemzeti öntudatra vall, ezen kívül pedig könnyedén alkalmazható kendőnek, takarónak és árnyadó lepelnek is.

A legkreatívabb egyben a legkényelmetlenebb

/ Fotó: Haraszti Mihály

Ez a ruhaköltemény vagy inkább szerkezet kapná tőlünk az egyik legkreatívabb, ám legkényelmetlenebb öltözék díját. Meglepően sok fiatal lány viselte a képen látható érdekes, kinyitható darabot.

Láttunk belőle kéket, lilát és rózsaszínt is. Próbáltuk megfejteni, hogy pontosan mi célt szolgálhat ez a darab. Szárny, legyező vagy csak helybiztosító alkalmatosság?

Nem tudjuk, de az egyedi kivitelezés miatt mindenképp megérdemli a negyedik helyet.

Véd a por ellen is

/ Fotó: Haraszti Mihály

Minimál, de király! Talán ez írja le leginkább a képen látható fiatalember arcmaszkját. A rókajelmez meglehetősen kreatív, egész kényelmesnek is tűnik. Mi több, kiválóan véd a por ellen is, ami sokak számára gondot okozott a fesztiválon. Fotóalanyunk azonban másokat megszégyenítő módon oldotta meg ezt a problémát! Nálunk dobogós, pont ezért!

Izgalmas szőrméből készült

/ Fotó: Haraszti Mihály

A 18+ kategória abszolút győztese, a legkirályabb arcok büszke dobogósa ez a pár. Először a merész hölgyet szúrtuk ki a tömegben, aki a legnagyobb természetességgel keresgélt vegán vacsora lehetőségek után a Szabadság Szigetén.

A cicitapasz és cicafüles fejdísz precíz megkomponáltságra vall. A vegán macsek azonban nem járt pár nélkül. A kedvese felkészült a szerelmét illető legkínosabb kérdések egyikére is: na, de hol hagytad a melltartód?

Kérdésünkre válaszolva büszkén tépte le magáról a pólóját, hogy megmutassa az értékes szőrméből készült női viseletet, majd azt mondhassa: rajtam van!

Rajtzászló a Sziget Fesztiválon

/ Fotó: Haraszti Mihály

A szívünkhöz legközelebb mégis ezt a visszafogottan, magányosan bulizó idősebb úr áll. Szintén a minimalista stílust képviselve egy fekete-fehér rajtzászló mintás szerelésben vágott neki az idei Sziget Fesztiválnak.

Érdemes megemlíteni, hogy ő is mennyire odafigyelt aznapi szettjének megkomponálására. A sapkája, a napszemüvege, a táskája, de még a gumi karkötője is összhangban az öltözékével.

Az úr már a koncert kezdete előtt 2 órával az első sorban állt, hogy a lehető legközelebbről élvezze a Nagyszínpad fellépőinek fergeteges bulijait.

Kezdőlap > Ők a 2019-es Sziget Fesztivál legmenőbb arcai – Fotók

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból