Fotók: Tarlós István világsztárt is bevett a sikeres kampány érdekében

Fotók: Tarlós István világsztárt is bevett a sikeres kampány érdekében

A Fekete özvegy film forgatása Budapesten zajlik, így régóta a fővárosban tartózkodik Scarlett Johansson. És ha már itt van, beugrott Tarlós István irodájába. A főpolgármester pedig nem volt rest megosztani a látogatást.

Scarlett Johansson Budapesten forgatja a Fekete Özvegy filmjét, amely vélhetően jövőre kerül a mozivásznakra. És, ha már hazánkban van, ráadásul a fővárosban, akkor meglátogatta Tarlós István főpolgármestert, írja a Bors.

Tarlós István és Scarlett Johansson / Fotó: Marvels Black Widow / Jay Maidment / 2019 Marvel

A lap azt írja, hogy elismerően nyilatkozott, hogy a 30 éve a városvezetői pályán dolgozó Tarlós István kerületi polgármesterként 16 évig irányította a kerületet, 9 éve pedig a fővárost, most pedig újabb 5 éves ciklusért indul.

Ők a 10 legjobban fizetett színésznő Hollywoodban / ContextUs

A Marvel filmstúdió Bosszúállók-sorozatának Fekete Özvegye 40,5 millió dollár adózás előtti bevételre tett szert 2017 júniusa és 2018 júniusa között az amerikai magazin becslése szerint. A 33 éves színésznő, aki 2017-es bevételeinek megnégyszerezésével taszította le tavalyi trónjáról Emma Stone-t, a szuperhősmozi negyedik epizódjában is visszatér a mozivászonra 2019-ben.

A találkozás során Tarlós helyettese, Szalay-Bobrovniczky Alexandra is jelen volt. Az is kiderült, hogy Scarlett Johansson és lánya az Állatkertben is jártak. Kiemelte a világsztár, hogy számos fiatal házaspár és gyerek látható az utcákon, ami öröm számára, hiszen állítása szerint ez nem minden városban van így.

Tarlós István a főpolgármester helyettesével, Szalay-Bobrovniczky Alexandrával együtt fogadta Scarlett Johansson színésznőt / Fotó: Marvels Black Widow / Jay Maidment / 2019 Marvel

A városi élet kapcsán mindketten kiemelték a környezetvédelem fontosságát és a városok szerepének átalakulását.

Scarlett Johansson szerint ártatlan Woody Allen a szexuális zaklatás vádjában

Woody Allen évek óta botrányban úszik azzal a váddal, hogy szexuális zaklatta Dylan Farrow színésznőt, akt egykori feleségének is tudhat. Ez azt is magával vonta, hogy ugyan elkészült új filmje, az A Rainy Day in New York, ám nem kapott zöld utat. Szinte pontosan egy évvel ezelőtt számoltunk be róla, hogy az Amazon jegeli a vászonra vitelét.

A találkozó végén Tarlós István nemcsak virággal köszöntötte a vendégeket, hanem különleges ajándékkal is kedveskedett: 3 ezüstérmét adott át. Az egyiken a Hősök tere, a másikon a Halászbástya, a harmadikon a Budai Várpalota látható, a hátoldalukon Budapest címerével. A színésznő meg is jegyezte, hogy a különleges ajándékot majd olyan helyre kell tennie, nehogy a kislánya megtalálja, mert még a végén könnyen elkallódhat egyik-másik érme.

Ezt üzente videóban Will Smith a budapesti rajongóknak

Mint ismert, a Gemini Man film Budapesten forog, amelyben Smith vállalta a főszerepet. Miután kiderült, Budapestre látogat a világsztár, sokan találgatásokba bocsátkoztak, vajon már a városban van-e. Nemrégiben a hivatalos Instagram-oldalán budapesti helyszínre lehettünk figyelmesek, amelyben fiának, Jadennek üzent, írja az .

Nem Johansson volt az egyetlen világsztár az elmúlt napokban, akinek budapesti látogatása hozta lázba a sajtót. Ma írtuk meg, hogy Will Smith újfent hazánkba látogat, és még a születésnapját is itt ünnepli. Sőt, koncertet is ad a jeles alkalomból.

Kezdőlap > Fotók: Tarlós István világsztárt is bevett a sikeres kampány érdekében

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból