together PANGEA-koncert a Dürerben

together PANGEA-koncert a Dürerben

Már megszokhattuk a nagyobb szórakozóhelyektől – így a Dürer Kerttől is –, hogy nem csak a fesztiválszezon idején csalogatnak minket nívós fellépőket felsorakoztató koncertekre. Most sincs ez másképp, hiszen február 22-én érkezik a together PANGEA amerikai együttes.

A három albumot kiadó zenekar – legutóbbi, a Badillac 2014 januárjában jött ki a Harvest Records gondozásában – nem is olyan régen, 2009-ben alakult meg. A hosszú ideje baráti viszony ápoló William Keegan és Danny Bengston találkozott a dobossal, Erik Jimenezzel a Cal Arts-ban. Ezután kezdte meg a zenélést a together PANGEA, méghozzá az említett hely campusának területén, valamint Dél-Kalifornia helyi szórakozóhelyein. 

Az eredetileg Pangea néven futó banda, ahogy már említettük, két évvel ezelőtt adta ki a legutóbbi albumát, és ezt az MTV is elismerte; úgy tartotta, hogy a 2014-es év legnagyobb várományosa a Badilliac

És milyen zenét játszanak ők?

A togerther PANGE hivatalos Facebook-oldalán ezt írja magáról: 

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””] A together PANGEA  rock n’ rollt játszik, ami azt jelenti, hogy nyers, kiszámíthatatlan és valószínűleg veszélyes, de meglobogtatja az intelligenciát, érzelmeket, valamint egy ideges kísérletezés is.   [/perfectpullquote]

Az előzenekar a skeemers lesz.

Ők is szintén szemtelenül fiatalok: 2015 márciusától létezik a surf műfajba sorolható banda. Mutatunk egy videót is róluk, ahelyett, hogy mi mondanánk meg, kik is ők:

Facebook-esemény: ITT

Időpont: Február 22. – péntek– 19:00

Helyszín: Dürer Kert

Jegyár: elővétel: 1.500 HUF – helyszínen: 2.000 HUF

Jegyvásárlás linkje: ITT

Kiemelt kép forrása: a zenekar hivatalos Facebook-oldala.

Kezdőlap > Uncategorized > together PANGEA-koncert a Dürerben

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból