Új Halott Pénz-klip jött ki, de összecsapott lett!

Új Halott Pénz-klip jött ki, de összecsapott lett!

Olvashatjuk a Youtube-ra feltöltött klip hozzászólásaiban a véleményeket, miszerint ez a Halott Pénz már nem az, amit korábban megismertek, sőt összecsapottnak vélik dalt és/vagy videót.

Először nézzük meg magát a klipet:

Maga a dallam igen slágergyanús elemekkel operál, és a refrén is fülbemászó, mint azt már megszokhattuk a srácoktól. De a klipet is szapulják a rajongók.

PyroMágus16 órája 

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Ezt sikerült komolyan?:D Ez egy összecsapott nem átgondolt dolog az biztos.[/perfectpullquote

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]bocsi de ezt most nem találtátok el[/perfectpullquote]

Tamás Öhlsläger17 órája

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””] Damnwtf mi ez Szóval ez lett a Halott Pénzből, az avantgárd rapperből? Énekel?! Ilyenkor azt mondom, inkább komolyan vette volna hét évesen a zenetanára szavait… Úgy 2010-2014 között eszméletlen jó számokat csináltatok, nagyon nem kéne ennyire átváltani popzenére! Azokat a számokat még ma is jó meghallgatni, ez lehet, hogy pár hónapig sláger lesz, de utána megy a süllyesztőbe… Pedig a klip nem semmi, talán ez lett a legjobb eddig. Kár, hogy a zenéről ez nem mondható el.

[/perfectpullquote]

De van, akiknek kifejezetten nem tetszik a klip:

Gábor Lévai13 órája

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]

Zene az elmegy,de a klip az valami ultra tré. Kb úgy tudtam értelmezni,hogy a kapucnis srác a reménytelen szerelmes,a csaj az megfelel egy kurvának,és a pasija le sem szarja,hogy a spanját szájon csókolja. Ahogy néztem a klipet valahogy arra számítottam,hogy a csaj észbe kap és a reménytelen srácot fogja választani. Nem csak egy vitát elintéz egy szájra csókra aztán szent a béke. Most az egyszer jobbat vártam volna. De ez csak az én véleményem.

[/perfectpullquote]

 

Természetesen vannak olyan követők is, akik szerint nagyon eltalálták, sőt le is töltötték már a dalt:

zoligamer60317 órája

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]

Nagyon jó zene lett! Miután meghallgattam egyből le is töltöttem, ügyesek vagytok! Nekem nagyon tetszett!

[/perfectpullquote]

De döntse el mindenki maga, mennyire jön be neki a dal! Annyi biztos, hogy a slágerlisták élén fog szerepelni.

Kezdőlap > Új Halott Pénz-klip jött ki, de összecsapott lett!

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból