Az új Joker előzetese a Martin Scorsese-féle Taxisofőrre hajaz

Az új Joker előzetese a Martin Scorsese-féle Taxisofőrre hajaz

Az új Joker első előzetese felcsigázta popkultúra világát. És miért? Annyit mondunk: Taxisofőr!

Az előzetes sok dicséretét kapott, amikor a rajongók észrevették, hogy erősen hasonlít a Martin Scorsese Taxisofőrjéhez. A taxisofőr sztárja Robert De Niro volt, aki egy ex-tengerészgyalogost játszott a filmben. Az előzetesben is feltűnik a sztár, hiszen ő is tagja a Todd Phillips rendezésében készülő új Jokernek. De Niro egy televíziós műsorvezetőt játszik.

Joker / Kép: Polygon

Ezenkívül a látványvilág esztétikája szintén hasonlít egy másik Scorsese és De Niro klasszikusra a Komédia királyaira, tudhatjuk meg a Desing Taxi cikkéből. Joaquin Phoenix alakítja Jokert a filmben, amely az 1980-as években egy sikertelen komikus életét követi nyomon, akit elcsábít Gotham bűnűzői világa. A rendező, Todd Phillips úgy írja le a filmet mint, ami körülveszi a „szerethető karaktert meghatározható eredet nélkül.”

Jön az újabb Joker-film, de ezúttal nem Jared Letoval

Úgy tűnik, nagyon kapós mostanában Joker szerepe. Mint megírtuk, Jared Leto is éppen Batman legádázabb ellenségének a bőrébe bújik egy másik önálló filmben, és játszik majd a nem sokára érkező Suicide Squad 2-ben is. A legfrissebb hír szerint Jokert most Joaquin Phoenix formálja meg, aki zseniális alakítást nyújtott a Soha nem voltál itt ben.

Az előzetesben Phoenix a vézna Arthur Fleckként jelenik meg, aki a beteg anyjáról gondoskodik. A karakter célja az életben, hogy nevetést és örömöt okozzon. Végül pedig a hírhedt Joker-fizimiskával jelenik meg Phoenix az előzetesben.

JOKER – magyar feliratos előzetes

► Feliratos előzetesekért, filmklipekért és szórakoztató videóanyagokért iratkozzatok fel a YouTube csatornánkra: http://bit.ly/2afWMEn► Ha nem akartok lemaradn…

A film október 4-én kerül a mozikba.

Kezdőlap > Az új Joker előzetese a Martin Scorsese-féle Taxisofőrre hajaz

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból