Volt egyszer egy Hollywood: A Manson-gyilkosságokkal meghalt az ártatlanság

Volt egyszer egy Hollywood: A Manson-gyilkosságokkal meghalt az ártatlanság

Bemutatták tegnap, augusztus 15-én a Volt egyszer egy Hollywood filmet Magyarországon. A premier előtt készült videó, amely kísérni kívánja az év talán egyik legjobb filmjét.

Quentin Tarantino kilencedik filmje, a Volt egyszer egy Hollywood a mozirajongóknak készült, mondja a videóban Margot Robbie, aki Sharon Tate-t alakítja.

Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Quentin Tarantino és Margot Robbie a Cannes Filmfesztiválon 2019-ben, a Volt egyszer egy Hollywood premierjén / Fotó: Getty Images

Az alig kétperces kísérőben Brad Pitt, Leonardo DiCaprio és Margot Robbie mondja el, mit gondol a rendezőről és a filmről, na, meg magáról Hollywoodról és a ’60-as, ’70-es évekről. Robbie szerint “semmi sem hasonlítható ehhez a filmhez, igazi moziélmény.”

Quentin Tarantino mint rendező a főszereplők egybehangzó véleményük szerint nem fogható senkihez, öröm vele dolgozni. De milyen volt az 1960-as évek vége?

Bruce Lee lánya: Igazán befoghatná már a száját Quentin Tarantino

A szaklapnak adott interjút Shannon Lee, Bruce Lee lánya, aki szerint bocsánatot kellene kérnie Quentin Tarantino rendezőnek. – mondta Lee. A lap arról kérdezte, mit szól Tarantino nyilatkozataihoz apjáról, a Volt egyszer egy Hollywood film kapcsán. Bruce Lee (Mike Moh alakítja) feltűnik egy hosszabbnak mondható jelenetben.

“1969-ben nem csak a mozi változott meg, hanem a világ is” – mondja Leonardo DiCaprio. Társa, Brad Pitt hozzátette, “új korszak kezdődött, a szabadság járt át mindent, ami reményt adott.” Margot Robbie pedig azzal egészítette ki Pitt mondanivalóját, hogy a Volt egyszer egy Hollywoodot átjárja ez az életérzés.

Azonban a Manson-gyilkosságokkal meghalt az ártatlanság Brad Pitt szerint. DiCaprio osztotta ezt a véleményt, és hozzátette a videóban, hogy minden megváltozott emiatt.

Pitt és DiCaprio karakterei pedig, mondják a színészek a videóban, kívülállóak, akik próbálnak alkalmazkodni ezen változásokhoz.

Máris Oscar-díjra esélyes filmként emlegetik Quentin Tarantino új filmjét, a Volt egyszer egy Hollywoodot

A Cannes Filmfesztivál 2019 -es kiírásában is látható volt Quentin Tarantino új filmje, a Volt egyszer egy Hollywood. Az idei válogatás leginkább várt alkotásának főszerepeit alakító világsztárok, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio és Margot Robbie Quentin Tarantino rendezővel együtt érkeztek meg. A Cannes Filmfesztivál 2019-es eseményén eddig nem látott tömeg érkezett Tarantino legújabb filmje bemutatójának napjára a cannes-i Croisette-re.

A videó végén Quentin Tarantino is látható, aki szerint interaktív moziélményben része annak, aki beül megnézni a filmet.

VOLT EGYSZER EGY HOLLYWOOD – Featurette (18)

VOLT EGYSZER EGY HOLLYWOOD – AUGUSZTUS 15-TŐL A MOZIKBAN! 1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész …

Volt egyszer egy…Hollywoodban DiCaprio és Pitt mellett Margot RobbieAl Pacino, Kurt RussellDakota FanningJames MarsdenMichael MadsenTim RothTimothy OlyphantDamian LewisLena DunhamEmile HirschScoot McNairy és James Remar is szerepelnek.

Kezdőlap > Volt egyszer egy Hollywood: A Manson-gyilkosságokkal meghalt az ártatlanság

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból