Borutl a bili.
Újabb Facebook-posztot tett ki Varga Judit volt férje, Magyar Péter, aki szombaton lényegében kiszállt a NER-ből, lemondott eddigi pozícióiról, majd Rogán Antalt, az oligarchákat és néhány befolyásos családot okolta a rendszer hibáiért.
Új bejegyzése végén most azt írta: ha a Fidesz tagjai szavazhatnának, akkor Rogán Antal, a propaganda és a titkosszolgálatok korlátlan ura azonnal visszavonulhatna „élvezni a civil életet és a találmányából szerzett milliárdokat”.
„Tudom, hogy a tegnapi döntésemmel sok barátomat elveszítem, amit őszintén sajnálok. A szabadságnak mindig ára van, néha óriási, de van, amikor már nincs hova hátrálni” – írta Magyar.
„Tisztában vagyok vele, hogy a rogáni propagandagépezet szemében a mai naptól egyszerre leszek áruló, bűnöző, bosszúálló, pszichopata, drogos, gyerekverő, brüsszelita, sorosbérenc, háború párti, stb… Egyik sem vagyok” – olvasható a posztban.
„Volt szerencsém személyesen is megismerni a rendszer és a szolgálatok működését, ezért tudatában vagyok annak, hogy

mostantól minden eszközzel megpróbálnak majd vádolni, lejáratni, ellehetetleníteni.

És ehhez fel fogják használni a korábban hozzám közel állókat is, de innen is jelzem, hogy nem félek és azt kérem, hogy senki se féljen kiállni az igazságért, a hazánkért és az elesettekért.”
Magyar arra is kitér, hogy miért hallgatott eddig, miért éppen most világosodott meg. „Ennek egyrészt családi oka van, másrészt borzasztó nehéz döntés szakítani az ember teljes korábbi életével és kockára tenni évtizedes emberi kapcsolatokat. Harmadrészt pedig, bárki bármit is állít,
a Fidesz többsége nem Rogán Antal, rengeteg jóravaló ember dolgozik ebben a rendszerben kizárólag a hazájáért és a magyar emberek boldogulásáért és nem az oligarchák gazdagodásáért.
Ha a párt tagjai szavazhatnának, a propaganda és a szolgálatok korlátlan ura azonnal visszavonulhatna élvezni a civil életet és a »találmányából szerzett« milliárdokat” – írta Varga Judit volt férje, akiről portrénkat itt olvashatja.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet