Vlagyimir Putyin kiszemelt utódja szakértők szerint még nála is keményebb lehet, miközben továbbra is megoszlanak a vélemények arról, hogy az orosz vezető egészségi problémákkal küzd-e.

A 69 éves férfi egészségi állapotával kapcsolatos találgatások közepette az elmúlt hónapokban felerősödtek a viták arról, hogy ki lehet Vlagyimir Putyin orosz elnök utódja, írja a DailyStar.

Sokan azzal érvelnek, hogy a vezető napjai meg vannak számlálva, és azt is hiszik, hogy jelenleg éppen azon dolgozik, hogy felkészítse az országot választott utódjára, hogy öröksége fennmaradjon.
A pletykák szerint Dmitrij Kovaljov, a Kreml bennfentese az egyik vezető jelölt, és a vele kapcsolatos elméletek egyre népszerűbbek. A 36 éves Kovaljov állítólag osztja Putyin jégkorongszeretetét, és fontos beosztásban dolgozik a Kremlben.
Keir Giles, a Moszkvai szabályok: Mi készteti Oroszországot, hogy szembeszálljon a Nyugattal című könyv szerzője eközben nemrégiben azt sugallta, hogy nincs okunk azt gondolni, hogy Putyin bármely utódja kevésbé lenne kemény – és még keményebb is lehet nála.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet