A mindennapjaink szerves részét teszik már ki a különböző fajta technológiák, kütyük. Van amit a munkában használunk, van amit az otthonainkban. Most pár olyan fejlesztést mutatunk be, amit a hétköznapjainkban akár szívesen használnánk.

Ma már nehéz lenyűgözni bárkit is egy okostelefonnal, egy tablettel vagy virtuális szemüveggel. Újabb és jobb találmányok, amik kényelmesebbé és egyszerűbbé teszik az életünket, mindennap születnek. 

Ha ajándékot keresel, de nem tudod, mit vegyél, a következő összeállításból igazi újdonságokat ismerhetsz meg.
Időutazásra invitálunk, hogy megtalálhasd a megfelelő ajándékot még a legigényesebbeknek is!

Bögre, ami szabályozza az ital hőmérsékletét

Az Ember egy kerámia bögre, amiről sok híres blogger is beszámolt. Ez az új találmány leginkább abban különbözik egy hagyományos bögrétől, hogy nagyon sokáig meg tudja őrizni az ital hőmérsékletét. Ha megveszed, a telefonodról egy alkalmazás segítségével szabályozhatod, hogy a reggeli kávéd soha ne hűljön ki benne.

Ajandek A Jovobol, Uj Kutyuk, Uj Technologia, Hasznos Kutyuk, Hasznos Technologia, Hasznos Targya7
/ Fotó: Bright Side

Telefon-gyűrű

A Nokia Fit egy olyan készülék, amit nem kell a kezedben és a füleden tartanod. A füleidet megóvja a folyamatos Bluetooth sugárzástól, csak akkor kell a gyűrűt a füledhez tenned, ha szükség van rá. A telefon-gyűrű természetesen különböző ujjméretekben lesz elérhető, hogy mindenkire passzoljon.

Ajandek A Jovobol, Uj Kutyuk, Uj Technologia, Hasznos Kutyuk, Hasznos Technologia, Hasznos Targyak8
/ Fotó: Bright Side

Holografikus technológia

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.
Ajandek A Jovobol, Uj Kutyuk, Uj Technologia, Hasznos Kutyuk, Hasznos Technologia, Hasznos Targyak9
/ Fotó: Bright Side

Lézer billentyűzet

Bárki megvásárolhatja ezt a billentyűzetet, ami valójában nem is létezik. A képe csak ki van vetítve az asztalra. A legnagyobb előnye, hogy kicsi és könnyen hordozható, a hátránya viszont, hogy jó fényviszonyok között a billentyűk alig láthatók.
Ajandek A Jovobol, Uj Kutyuk, Uj Technologia, Hasznos Kutyuk, Hasznos Technologia, Hasznos Targyak10
/ Fotó: Bright Side

Körlámpa szelfizéshez

Ezt a kis körlámpát rögzítheted a telefonra és a laptopra is. Tökéletes megvilágítást ad szelfi készítéséhez, hibátlanná teszi az arcot. Még sötétben is jó képeket készíthetsz vele a különböző beállítási módok változtatásával.
Ajandek A Jovobol, Uj Kutyuk, Uj Technologia, Hasznos Kutyuk, Hasznos Technologia, Hasznos Targyak
/ Fotó: Bright Side

Az alvás minőségét javító robot

A Somnox holland tudósok találmánya, amit álmatlanság ellen fejlesztettek ki. Párnára hasonlító alakjával, amit az emberek szívesen ölelgetnek, segít jobban aludni. A tudósok állítják, a robottal sokkal gyorsabban lehet elaludni, az alvás jobb lesz, az ébredés pedig könnyebb. Alkalmazkodik a légzésünkhöz, megnyugtat, a beépített világítás utánozza a napfelkeltét, és még relaxációs zenét is hallgathatunk rajta.

Ajandek A Jovobol, Uj Kutyuk, Uj Technologia, Hasznos Kutyuk, Hasznos Technologia, Hasznos Targyak1
/ Fotó: Bright Side

Átlátszó kenyérpirító

Nagyon nehéz előre kitalálni, hogy a pirítóból kikerülő kenyér mennyire fog átsülni. Az átlátszó kenyérpirítót azonban bármikor leállíthatjuk pirítás közben. A dupla rétegű üveg nem forrósodik át, ezért nem égeti meg a kezünket.
Ajandek A Jovobol, Uj Kutyuk, Uj Technologia, Hasznos Kutyuk, Hasznos Technologia, Hasznos Targyak2
/ Fotó: Bright Side

Egy toll a kávé díszítéséhez

Tökéletes meglepetés kreatív embereknek, akik kávézni is szeretnek. Bárki használhatja, hogy rajzoljon vele a kávéjára, akár cukorral, akár fahéjjal, kakaóval, szerecsendióval vagy más fűszerekkel. Gyerekek számára is biztonságos, ezért velük együtt is lehet rajzolgatni.
Ajandek A Jovobol, Uj Kutyuk, Uj Technologia, Hasznos Kutyuk, Hasznos Technologia, Hasznos Targyak3
/ Fotó: Bright Side

Lámpa a távkapcsolatokhoz

A távkapcsolatban élőknek nagyon jó ajándék. Ha megérintjük, a lámpa bekapcsol és a párja ugyanolyan fényt bocsát ki, akárhol is van. Minden alkalommal, mikor bekapcsoljuk, a lámpa színe megváltozik. Így akkor is kapcsolatban maradhatsz a szeretteiddel, ha távol vannak tőled.
Ajandek A Jovobol, Uj Kutyuk, Uj Technologia, Hasznos Kutyuk, Hasznos Technologia, Hasznos Targyak4
/ Fotó: Bright Side

Okos-mérleg élelmiszerekhez

Nagyon hasznos találmány azoknak, akik igazán odafigyelnek a táplálkozásukra. A mérleg memóriájába több mint 2000 különböző élelmiszer van eltárolva. Állítsd össze a saját ételedet, vidd be a rendszerbe, és használj különböző mérési lehetőségeket. Megmérheted az összetevőket, a kalóriaértéket és a nyomelemek mennyiségét is.
Ajandek A Jovobol, Uj Kutyuk, Uj Technologia, Hasznos Kutyuk, Hasznos Technologia, Hasznos Targyak5
/ Fotó: Bright Side

LED maszk az arcra és a nyakra

A különböző hullámhosszúságú fényt kibocsátó diódáknak köszönhetően javítja a bőr állapotát. A vörös fény stimulálja a kollagén és az elasztin termelődését, a kék az aknét kezeli, a lila a bőröregedéssel együtt járó elváltozásokat csökkenti és halványítja a pigment foltokat. Szépségszalonokban gyakran használják, de te is rendelhetsz magadnak, akárcsak Jessica Alba vagy Chrissy Teigen. Csak sajnos nagyon drága.

Ajandek A Jovobol, Uj Kutyuk, Uj Technologia, Hasznos Kutyuk, Hasznos Technologia, Hasznos Targyak11
/ Fotó: Bright Side

A közismert Facebook, aminek Mark Zuckerberg a vezérigazgatója, új nevet kapott. Lehet esetleg elcsípted már a hírt, vagy az Instagrammon láttad már az új nevet, de ha esetleg nem, akkor itt találod az erről szóló cikkünket.

A cikk a Bright Side angol nyelvű cikke nyomán készült.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.