„Számomra a legizgalmasabb az a vállalkozói kedv, ami már ilyen fiatalon is megvan benne” – mondta Roxy Jacenko, Pixie Curtis édesanyja, aki maga is vállalkozó. A kislánynak egy játékboltja és egy fodrászati termékeket forgalmazó boltja is van.

A gyerekek legnagyobb gondja általában az, hogy játszanak, esetleg, hogy jól tanuljanak, és jó jegyeket szerezzenek az iskolában, és mindenek felett, hogy boldogok legyenek. Ez az ausztrál kislány azonban mindezek mellett ráadásul már a jövőjét is megalapozta, és rengeteg pénzt keresett – írta a Breezyscroll.

A 10 éves Pixie Curtis Roxy Jacenko ausztrál üzletasszony lánya, és édesanyja természetesen segített neki utat törni a vállakózók világában.

A fiatal lány pedig létrehozta a saját cégét Pixie’s Fidget néven, amely játékok készítésére specializálódott. A vállalkozása annyira sikeres volt, hogy a játékai az indulást követő 48 órán belül elfogytak, és a nyereség meghaladta a 140 ezer dollárt.
Ezzel a sikerrel Pixie egy másik vállalkozásba is belekezdett édesanyjával, ami fodrászati kiegészítőket forgalmaz – ennek neve Pixie’s Bows. Ezzel a lány már most akkora vagyonra tett szert, hogy az édesanyja szerint akár 15 évesen is nyugdíjba mehetne, ha akar.

„Számomra a legizgalmasabb az a vállalkozói kedv, ami már ilyen fiatalon is megvan benne. Bennem ez soha nem volt meg, pedig belém nevelték, hogy sikert kell elérnem” – mondta Roxy.

Roxy hozzátette, hogy 14 évesen kezdett dolgozni egy McDonald’s-ban, és onnantól kezdve tudta, mi az a vállalkozás. „Számomra a legfontosabb a vállalkozói lendülete. Igen, én is hozzájárultam, de ez alapvetően is megvan benne, ami szerintem a legértékelendőbb” – hangsúlyozta az édesanya.

Kapcsolódó cikk

Természetesen azt is meg kell említeni, hogy Pixie olyan szülők mellett nevelkedik, akik maguk is sikeres vállalkozók, Roxy és Oliver Curtis szép vagyonra tettek szert, amiből vásároltak egy 6,6 millió dollár értékű villát Sidney-ben.

Roxy ráadásul nemrég vásárolt egy Mercedest lányának és 6 éves fiának, Hunternek, így az autó már készen várja őket, mire nagykorúak lesznek. Emellett Pixie egy Balenciaga szandált és egy Prada kézitáskát is kapott legutóbbi születésnapjára, több száz dollár értékben.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet