Több mint száz randevúja volt az elmúlt időszakban, mégsem találja a szerelmet April Banbury. Az egykori szépségkirálynő úgy érzi, szerelmi életében rendre balszerencse kíséri, és a sikertelen randik után annyira el van keseredve, hogy határozottan kijelentette, nem kér többet a férfiakból. 

Szépségével riasztja el magától a férfiakat

A 34 éves menyasszonyi ruhatervező, akit 2020 februárjában választottak Miss Nagy-Britanniának, azt követően adta fel a reményt, hogy az online társkereső oldalakon sem talált magának párt – írta a Mirror.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

April Banbury (@aprilbanbury) által megosztott bejegyzés

April Banbury nem tekint kiváltságként arra, hogy úgy néz ki, mint egy modell. Az emberek elítélik a vonzó külseje miatt. Elmondása szerint a férfiak, akikkel ismerkedik, valahogy mindig eltűnnek a negyedik randi előtt, arról pedig nem is álmodik már, hogy valaki csak úgy odamegy hozzá, és leszólítja őt.

A munkám miatt rengeteg olyan nővel találkozom, akik lelkesen készülnek az esküvőjükre, és mindig megkérdezik, én házas vagyok-e. Nem értik, hogy lehetséges az, hogy nem mentem még férjhez. Mostanra több mint száz randin vagyok túl. Felhagytam a párkereséssel. Még a bárokban sem szólítanak le

– magyarázta a napilapnak Banbury, aki a legkínosabb randijáról is mesélt.

Csalódnia kellett

Elmondása szerint, a randi pokoli volt és pasi nem is úgy nézett ki, mint a képein. De voltak egyéb problémák is, mint például, hogy nem tudta abbahagyni a tüsszögést.

Folyt az orra és folyton a kezébe törölte. Úgy beszélgetett velem, hogy észre sem vette, hogy a takony odaragadt a kézfejére. Magyarázkodni kezdtem, hogy minél hamarabb eltűnhessek

– emlékezett vissza a brit nő, aki azt is elárulta, hogy sosem szexelne az első randin.

Mint mondja, már tavaly kétségbeesetten kereste a szerelmet; volt olyan fiatalember is, akit végül ő koptatott le. Banbury nagyon makacsnak tartja magát és sosem ad második esélyt senkinek. Bármennyire is csalódott, rosszabbul is járhatott volna, mint az a lány, aki egy randiappon ismerkedett meg gyilkosával.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet