18+: Nudista szexszállóban szállt meg az újságíró: megosztotta tapasztalatait

A nudista szexszállóban minden mocskos vágy kielégülhet: orgiákban is részt vehet az ember, ráadásul luxuskörülmények között. 

Egy vállalkozó kedvű újságíró látogatott el a nudisták paradicsomába, egy mexikói luxushotelbe, ahol a legfontosabb szabály az, hogy mindenki annyira meztelen lehet, amennyire csak akar. Az üdülőben minden megtalálható ahhoz, hogy a pucérkodás szerelmesei jól érezzék magukat: saját komornyik, medencék és jakuzzik állnak a vendégek rendelkezésére. Habár az újságíró a húgával érkezett, így kevés szexi programot tudott kipróbálni, részletesen beszámolt arról, miket látott.

20181106nudista szexszalloban szallt meg az
Ilyen a nudista szexszálló / Fotó: Shutterstock

A párok rendelhetnek videóst, aki felveszi őket szex közben, de orgiákra is lehetőség nyílik abban a helyiségben, ahol hatalmas pezsgőfürdő fokozza az élvezeteket.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Azt mindenképpen megtanultam ezen az úton, hogy a péniszek olyan egyediek, mint a hópelyhek[/perfectpullquote]

– írta a nő, aki szemtanúja volt egy erkélyen kibontakozó orgiának is. „Nézd, azon az erkélyen egy orgia zajlik” – figyelmeztette a húga, így már együtt figyelték, hogyan kényeztetik egymást a párok.

Egy leszbikus örömlány titkai – Velvet őszintén a szexipar világáról – Interjú

Amszterdamban szexmunkásként dolgozó Velvet mesélt a Vice-nak, hogy milyen tapasztalatokkal gazdagodott a nem mindennapi munkája során. A hölgy által betekintést kaphatunk a holland szexipar világába, azon belül is egy leszbikus örömlány titkaiba.

Ebben a hotelben senkit nem néznek ki a különös szexuális szokásai, fétisei miatt. Ide minden vendég azért érkezik, hogy ezeket kiélje. Természetesen az ellátásra sem lehet panasz: töménytelen mennyiségű étellel csillapíthatják az éhségüket az emberek. Ital is bőven a rendelkezésükre áll, hogy a gátlások könnyebben oldódjanak.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból