Állítása szerint 40 éve egy szupertitkos küldetés során utazott a jövőbe és tért vissza onnan.

Visszatért a szupertitkos időutazásból

Alexander Smith azt állítja, hogy 1981-ben részt vett egy szupertitkos CIA küldetésen, amelynek az volt a célja, hogy megnézze, milyen lesz a világ 2118-ban. Az Apex Televíziónak adott interjújában egy elmosódott felvételt is mutatott arról bizonyítékként, milyen lesz a jövő városa,írja a Mirror.

A férfi azt is elmondta, hogy a földönkívüliek hamarosan hamarosan meglátogatják a világ vezető döntéshozóit, és később Észak-Korea és Amerika konfliktusa miatt ki fog törni a 3. világháború.

Idoutazas Foldonkivuliek Jovo

Állításait bizonyítandó az élő adásban bemutatott egy általa készített fényképet, amelyen futurisztikus zöld felhőkarcolók láthatók.

„Egy CIA küldetés keretében 2118-ban jártam. Tudomásom szerint ez volt az eddigi egyetlen sikeresen végrehajtott időutazás. 1981-ben elindultam a jövőbe, és vissza is tértem” – jelentette ki Smith.

Elmondta továbbá, hogy a földönkívüliek a 21. század közepén rendszeresen meglátogatják majd a Földet. Már rég meg fog történni az emberek és a földönkívüliek közötti kapcsolatfelvétel, mire hivatalosan nyilvánosságra is hozzák. Hozzátette, hogy ezek az idegenek nem telepednek meg a Földön, csak időről-időre ellátogatnak a bolygóra. Azt is elmondta, hogy számos veszély fenyegeti az emberi fajt, amit már ma is ismerünk, ilyen a globális felmelegedés, a tengerszint megemelkedése, és a levegő széndioxid-koncentrációjának megnövekedése.

Üzenet a jövőből

Smith azt is elárulta, hogy a 3. világháború már a küszöbön áll, de utána jobb hely lesz a világ.

„A határok elvesztik a jelentőségüket és az emberek elkezdik megszeretni és értékelni az életet, ami arra sarkallja őket, hogy ne bántsák a szomszédaikat” – tette hozzá a férfi.

Nem Smith az egyetlen, aki mostanában hihetetlen kalandjáról beszámolt a médiának. Nemrég egy másik férfi azt állította, hogy  rengetegszer elrabolták az ufók.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet