Időutazáson vett részt 2118-ban, és ezt fotóval bizonyítja

Állítása szerint 40 éve egy szupertitkos küldetés során utazott a jövőbe és tért vissza onnan.

Visszatért a szupertitkos időutazásból

Alexander Smith azt állítja, hogy 1981-ben részt vett egy szupertitkos CIA küldetésen, amelynek az volt a célja, hogy megnézze, milyen lesz a világ 2118-ban. Az Apex Televíziónak adott interjújában egy elmosódott felvételt is mutatott arról bizonyítékként, milyen lesz a jövő városa,írja a Mirror.

A férfi azt is elmondta, hogy a földönkívüliek hamarosan hamarosan meglátogatják a világ vezető döntéshozóit, és később Észak-Korea és Amerika konfliktusa miatt ki fog törni a 3. világháború.

Idoutazas Foldonkivuliek Jovo

Állításait bizonyítandó az élő adásban bemutatott egy általa készített fényképet, amelyen futurisztikus zöld felhőkarcolók láthatók.

„Egy CIA küldetés keretében 2118-ban jártam. Tudomásom szerint ez volt az eddigi egyetlen sikeresen végrehajtott időutazás. 1981-ben elindultam a jövőbe, és vissza is tértem” – jelentette ki Smith.

Elmondta továbbá, hogy a földönkívüliek a 21. század közepén rendszeresen meglátogatják majd a Földet. Már rég meg fog történni az emberek és a földönkívüliek közötti kapcsolatfelvétel, mire hivatalosan nyilvánosságra is hozzák. Hozzátette, hogy ezek az idegenek nem telepednek meg a Földön, csak időről-időre ellátogatnak a bolygóra. Azt is elmondta, hogy számos veszély fenyegeti az emberi fajt, amit már ma is ismerünk, ilyen a globális felmelegedés, a tengerszint megemelkedése, és a levegő széndioxid-koncentrációjának megnövekedése.

Üzenet a jövőből

Smith azt is elárulta, hogy a 3. világháború már a küszöbön áll, de utána jobb hely lesz a világ.

„A határok elvesztik a jelentőségüket és az emberek elkezdik megszeretni és értékelni az életet, ami arra sarkallja őket, hogy ne bántsák a szomszédaikat” – tette hozzá a férfi.

Nem Smith az egyetlen, aki mostanában hihetetlen kalandjáról beszámolt a médiának. Nemrég egy másik férfi azt állította, hogy  rengetegszer elrabolták az ufók.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

napi 3 kave egeszseges, egeszseges kavet inni, kave ivas

Napi 3-4 csésze kávé még jót is tesz az egészségednek

A kávézás hátrányairól többet lehetett olvasni az elmúlt években, mint az előnyeiről. Ám a legfrissebb kutatások szerint sokkal több pozitív hatása van szervezetünkre, mintsem negatív, így kifejezetten egészséges szokásnak mondható.

jol ismert termek, jol ismert termekek korabban, jol ismert termekek a kezdetekben

10 jól ismert termék legelső példányai

Ezt a többször használható fogamzásgátló eszközt báránybőrből készítették Svédországban, az 1600-as években. A használati utasítása is fennmaradt, amiben azt írják, hogy meleg tejjel kell tisztítani, hogy elkerüljék a nemi betegségek terjedését.

haj egeszseg, haj apolasi tanacsok, haj apolasi tippek, egeszsegtelen haj5

8 dolog, amit a hajad elárulhat az egészségedről

A hajhullás összefüggésben állhat az endokrin rendszerrel és az immunrendszerrel, de lehet a cukorbetegség jele is. Ezért célszerű mielőbb orvoshoz fordulni. Rögtön kétségbe esni azonban felesleges, mert lehet, hogy csak egyszerű vitaminhiányról vagy stresszről van szó.

egeszseges korom, korom egeszseg, beteg kormok tunetei

Így árulják el a körmeid, hogy mennyire vagy egészséges

A köröm alakja, felülete, színe a természetes körömnek gyakorlatilag ablak szervezetünk egészségi állapotára. A rajta észlelhető változásokra éppen ezért érdemes odafigyelni, hiszen nem csak tápanyaghiányt jelezhetnek, de akár olyan komoly betegség tüneteit is mutathatják, mint a rák.

Nincs több cikk