Igaz a hír: az idei STRAND 2018 Fesztiválra a Balaton partjára érkezik az Oscar-díjas Jared Leto zenekara, a 30 Seconds to Mars.

Hirdetés

Mellette a francia DJ-producer, Kungs is fellép a STRAND 2018 színpadán  – tudtuk meg Lobenwein Norberttől, a MOL Nagyon Balaton főszervezőjétől. A Petőfi Rádió és a VOLT Produkció szervezésében augusztus 22-25 között Zamárdiban zajló STRAND Fesztiválra korábban már Robin Schulz, Sigala és Ákos részvételét jelentették be.

30 Seconds to Mars 

20 éve alapította az Oscar-díjas színész-zenész, Jared Leto a 30 Seconds To Mars rockzenekart, akik 2005-ben megjelent második lemezükkel lettek világhírűek.

Az élőben is rendkívül energikus zenekar azóta telt házak előtt turnézik.

És nagyon úgy néz ki, 2018 is az ő évük lesz: pár napja jelent meg egy újabb kislemez a hamarosan érkező ötödik lemezükről. A magyar közönség egyik kedvence ezúttal a STRAND Fesztiválon zúz majd egy hatalmasat.

Thirty Seconds To Mars – Walk On Water (Official Music Video)

Best of Thirty Seconds To Mars: https://goo.gl/c3H8id Subscribe here: https://goo.gl/QaW2fA Virtually everything you are about to see happened on a single day in the United States of America, July 4th, 2017. Over 10,000 generous and creative people submitted footage – in addition to our 92 professional crews.

Kungs 

Érkezik Zamárdiba a franciák egyik legnagyobb ifjú tehetsége, a még csak 21 éves Kungs is. A fiatal DJ-producer-zenész már középiskolában remixeket gyártott, hogy nem sokkal később már David Guetta előtt játsszon.

/ Fotó: EDM

Két éve megjelent első nagylemezével pedig végleg felkerült a legfontosabb deep house producerek közé.

Kungs vs Cookin’ on 3 Burners – This Girl

Kungs vs Cookin’ on 3 Burners – This Girl.

Hirdetés