30 Seconds to Mars a STRAND Fesztiválon

Contextus

Contextus

Igaz a hír: az idei STRAND 2018 Fesztiválra a Balaton partjára érkezik az Oscar-díjas Jared Leto zenekara, a 30 Seconds to Mars.

Mellette a francia DJ-producer, Kungs is fellép a STRAND 2018 színpadán  – tudtuk meg Lobenwein Norberttől, a MOL Nagyon Balaton főszervezőjétől. A Petőfi Rádió és a VOLT Produkció szervezésében augusztus 22-25 között Zamárdiban zajló STRAND Fesztiválra korábban már Robin Schulz, Sigala és Ákos részvételét jelentették be.

30 Seconds to Mars 

20 éve alapította az Oscar-díjas színész-zenész, Jared Leto a 30 Seconds To Mars rockzenekart, akik 2005-ben megjelent második lemezükkel lettek világhírűek.

Az élőben is rendkívül energikus zenekar azóta telt házak előtt turnézik.

És nagyon úgy néz ki, 2018 is az ő évük lesz: pár napja jelent meg egy újabb kislemez a hamarosan érkező ötödik lemezükről. A magyar közönség egyik kedvence ezúttal a STRAND Fesztiválon zúz majd egy hatalmasat.

Thirty Seconds To Mars – Walk On Water (Official Music Video)

Thirty Seconds to Mars will be bringing the MONOLITH Tour around the world in 2018. Tour dates and tickets at http://www.thirtysecondstomars.com/Best of Thirty …

Kungs 

Érkezik Zamárdiba a franciák egyik legnagyobb ifjú tehetsége, a még csak 21 éves Kungs is. A fiatal DJ-producer-zenész már középiskolában remixeket gyártott, hogy nem sokkal később már David Guetta előtt játsszon.

/ Fotó: EDM

Két éve megjelent első nagylemezével pedig végleg felkerült a legfontosabb deep house producerek közé.

Kungs vs Cookin’ on 3 Burners – This Girl (Official Music Video)

Kungs vs Cookin’ on 3 Burners – This Girl. Vocals : Kylie Auldist Download / listen to the album here : https://Barclay.lnk.to/KungsLayers Follow me on : htt…

Kezdőlap > Design > BRÉKING > Fesztivál > 30 Seconds to Mars a STRAND Fesztiválon
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból