A 30Y frontembere, Beck Zoli is beszáll a pécsi kampányba. A zenész videóban jelentette be, hogy kiáll és támogatja Horváth Tamás pécsi képviselőjelöltet.

A 30Y zenekar frontembere, Beck Zoli maga is pécsi és nem szokta véka alá rejteni közéleti véleményét – még ha ritkán is szólal meg ez ügyben. Most sem tett másként.

Beck Zoli 30Y Ellenzéki Jelölt Pécsi Polgármester
A 30Y Frontembere, Beck Zoli Is Beszáll A Pécsi Kampányba / Fotó: Made In Pécs

A Pécsi Tudományegyetem adjunktusa barátja Horváth Tamás pécsi képviselőjelöltnek, így támogatja indulását.

Olvass bele Beck Zoli, a 30Y zenekar frontemberének kisprózájába!

Láttuk már a frontembert A meghalni a színpadon, de a Rájátszás projektben is Jelenkor folyóirat májusi számában két kisprózát is publikált Beck Zoli. Az online is olvasható, pult című kisprózát ajánljuk. Háy János oldalán. Most viszont egy másik oldalát is megmutatja – újból. nagyon néz a gyerek. minek néz.

A 30Y zenekar frontembere azt is elmondta, milyen konkrét okai vannak a 20 éve megismert képviselőjelölt támogatásának. A videót Horváth Tamás Facebook-oldalára töltötték fel péntek reggel.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Már akkor is látszott rajta, hogy nem szimplán egy kávézót vezet, hanem a kultúráért és a kultúra köré csoportosuló közösségért is felelősséget vállal, és ez a felelősségvállalás szerinte fontos egy olyan embernél, aki képviselő szeretne lenni.[/perfectpullquote]

– érvel a zenész.

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

Hotváh Tamás Pécs  6-os számú választókerületében indul. És a Mindenki Pécsért Egyesület nem azonos az Összefogás Pécsért Egyesülettel.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet