Rosszul lett tegnap a 4-es metró egyik szerelvényén a férfi, ám senki nem segített neki.

A végállomásra érkezve az utas már meghalt

Egészen döbbenetes és elkeserítő esetről számolt be közösségi oldalán a Metróért egyesület.

Azt írják, hogy egy utas rosszul lett tegnap a 4-es metró egyik szerelvényén, ám senki nem segített neki és még csak segítséget sem hívtak hozzá. Mire a szerelvény befutott a végállomásra addigra az utas állítólag már meghalt.

Csak a halál beálltát tudták megállapítani

Bíró Endre, a Metróért egyesület elnöke a 24.hu megkeresésére azt közölte, hogy a Bikás Parknál szállt fel az utas a metróra, és Keletinél húzták ki a biztonsági őrök a peronra.

Azt nem lehet tudni, hogy ekkor még élt-e vagy halott volt-e már a férfi, de az egyesület elnöke szerint a kiérkező mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Tegnap szintén meghalt egy nő a metróállomáson. Mint beszámoltunk róla ebben a cikkben, a Széll Kálmán téren történt eset során azonnal szörnyethalt a nő.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.