Utó-Valentin-napi összeállításunkban 6 fotóstól, újságírótól válogattunk meghitt szerelmi fotókat, amelyek nem az ünnep giccsét, inkább egy párkapcsolat mindennapi pillanatait tükrözik.

Emma Hartvig

Hartvig fenti fotója Párizsban készült, úgy gondolja, a szeretők közti nyers intimitás mindennél többet mond.

Esther Theaker

A fotó Nápolyban készült, Theakernek volt szerencséje összefutni egy úriemberrel, aki egy csókot szeretett volna kapni a hotelük folyosóján. Az újságíró három barátjával nyaralt együtt, az egyik legszebb vakációja volt az Olaszországban töltött idő.

Esthertheaker
/ Fotó: Esther Theaker

Marie Déhé

A párjáról készült kép színhelye párizsi lakásuk. Déhének a legjelentéktelenebbnek tűnő gesztusok keltik fel érdeklődését. Legszívesebben mindennapi élethelyzeteket fotóz.

Mariedéhé
/ Fotó: Marie Déhé

Tereza Červeňová

A következő képet néhány éve készítette Olaszországban. A fotós szülei láthatóak rajta, amint érkezésük után megpihennek.

Terezacervenova
/ Fotó: Tereza Červeňová

Marion Berrin

A képet Berrin szülei dél-franciaországi kertjében készítette, ahol felnőtt. A kertjük egyfajta családtörténet: minden egyes növényt a családtagok egymástól kaptak, és ültettek el közösen valamilyen alkalomból. Ezeket a leandereket például édesanyja kapta Berrin édesapjától ő és testvére születésének alkalmából, valamint az esküvőjükre.

Marionberrin
/ Fotó: Marion Berrin

David Luraschi

Ezt a képet Luraschi édesapja készítette a nővéréről, a ’80-as évek Párizsában. A fotós inspirációjának nagy részét nyeri azokból a képekből, amelyeket apja készített róluk gyerekkorukban, és szívesen emlékszik vissza arra, mikor az egész család ilyen beöltözős játékokat játszott.

Davidluraschi
/ Fotó: David Luraschi

Polly Brown

A fotós a tudatos vandalizmust tetteiként hivatkozott erre a képre.

Pollybrown
/ Fotó: Polly Brown

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.