Utó-valentin: 6 nem mindennapi szerelmi fotó

Utó-Valentin-napi összeállításunkban 6 fotóstól, újságírótól válogattunk meghitt szerelmi fotókat, amelyek nem az ünnep giccsét, inkább egy párkapcsolat mindennapi pillanatait tükrözik.

Emma Hartvig

Hartvig fenti fotója Párizsban készült, úgy gondolja, a szeretők közti nyers intimitás mindennél többet mond.

Esther Theaker

A fotó Nápolyban készült, Theakernek volt szerencséje összefutni egy úriemberrel, aki egy csókot szeretett volna kapni a hotelük folyosóján. Az újságíró három barátjával nyaralt együtt, az egyik legszebb vakációja volt az Olaszországban töltött idő.

esthertheaker
/ Fotó: Esther Theaker

Marie Déhé

A párjáról készült kép színhelye párizsi lakásuk. Déhének a legjelentéktelenebbnek tűnő gesztusok keltik fel érdeklődését. Legszívesebben mindennapi élethelyzeteket fotóz.

mariedéhé
/ Fotó: Marie Déhé

Tereza Červeňová

A következő képet néhány éve készítette Olaszországban. A fotós szülei láthatóak rajta, amint érkezésük után megpihennek.

terezacervenova
/ Fotó: Tereza Červeňová

Marion Berrin

A képet Berrin szülei dél-franciaországi kertjében készítette, ahol felnőtt. A kertjük egyfajta családtörténet: minden egyes növényt a családtagok egymástól kaptak, és ültettek el közösen valamilyen alkalomból. Ezeket a leandereket például édesanyja kapta Berrin édesapjától ő és testvére születésének alkalmából, valamint az esküvőjükre.

marionberrin
/ Fotó: Marion Berrin

David Luraschi

Ezt a képet Luraschi édesapja készítette a nővéréről, a ’80-as évek Párizsában. A fotós inspirációjának nagy részét nyeri azokból a képekből, amelyeket apja készített róluk gyerekkorukban, és szívesen emlékszik vissza arra, mikor az egész család ilyen beöltözős játékokat játszott.

davidluraschi
/ Fotó: David Luraschi

Polly Brown

A fotós a tudatos vandalizmust tetteiként hivatkozott erre a képre.

pollybrown
/ Fotó: Polly Brown

legolvasottabb

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból